Alakformálás fitnesz szalaggal

Fogyás vagy alakformálás esetén is szükség van izomra. Minél több izom van rajtad, annál gyorsabb az anyagcseréd, így gyorsabban égeted el a kalóriákat is. Az otthoni súlyzós edzés tökéletesen megfelel izomépítésre, ha nem akarsz nem kell azonnal fitnesz terembe menni. A súlyzós edzésektől lehetnek tónusos izmaid, kerek popsid vagy akár izmos combod. És itt jön a képbe a gumiszalag. Súlyzó helyett használhatsz fitnesz szalagot is, a lényeg, hogy az izmaidra dolgozz!

fit-band_erosito_gumiszalag_01.jpg 

Előnyei:

A fitnesz szalag kiválóan alkalmas erősítő tornagyakorlatokhoz, rehabilitációs célokra, aerobic órákra, küzdősportokhoz és még ezeken kívül számlatan lehetőség nyújt, akár nyújthatsz is vele. Praktikus eszköz, mert otthon is bármikor előveheted és edzhetsz vele, de akár magaddal is viheted az edzőterembe, vagy bárhová. Segítségével akár az összes izomcsoportot megdolgozhatod. Mivel rugalmas ellenállást fejt ki, ezért rendkívül biztonságos terhelést jelent izmainknak, ezen felül pedig kíméli az ízületeinket is.

 

Hogy válassz szalagot?

A különböző erősségű szalagoknak köszönhetően bármely életkorban ill. edzettségi állapotban használhatod, aaktivsport.hu kínálatában pedig megtalálhatod a Neked leginkább megfelelőt. Nem szakad könnyen, ezért én azt ajánlom, hogy erősebbet kell venni, persze figyelve a fokozatosságra. Szerintem mehet az erősebb szalag úgy, hogy lazábbra kötöd az elején, ha már nagyon megy, akkor pedig szorosabbra.

A gyakorlatok megkezdése előtt alaposan vizsgáld át a szalagot, nem találhatóak-e rajta lyukak, hasadások, melyek a használat során szakadást okozhatnak, ezáltal esetlegesen sérüléshez vezethetnek.  

A bejegyzés trackback címe:

https://aktivsport.blog.hu/api/trackback/id/tr917164741

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Aktivsport

Rajongj bármilyen sportért, mi írunk róla és a felszerelés miatt sem kell aggódnod...mi megszerezzük Neked! Nézz körül webáruházunkban is, megéri!

HTML

süti beállítások módosítása