Milyen trambulint válasszunk?

A trambulin a jó idő egyik elengedhetetlen kelléke, gyermekek és felnőttek egyaránt ugrálhatnak a kertben trambulinjukon. Észre sem vennék, hogy a trambulinon való ugrálás, fejleszti az állóképességünket, növeli az egyensúly érzék fejlődést, ami a gyerekeknél fontos szempont. Ugrálás közben a test összes sejtje egy időben használja fel az energiát, így gyorsabban égethetjük el vele a kalóriákat is. A test legkülönbözőbb területeit mozgatja meg, miközben építjük az izomzatunkat is. 

hudora-trambulin1.jpg

A trambulin kiválasztásnál vegyük számba, a használók magasságát, testsúlyát és életkorát is. Több személy általi használatnál a kiszámíthatatlan ugrások miatt fokozott az egymásra esés- és balesetveszély is, ezért a gyártók a trambulin használatát egy ember részére engedélyezik. 6 éves kor felett már nem ajánlott a kisebb trambulinok használata, ilyenkor már érdemesebb 244 cm-est, vagy nagyobb trambulint választani, melyet még több éven keresztül tudunk használni. Ha benti felhasználásra keresünk trambulint, akkor a kis trambulinok között válogathatunk, melyek 96 cm-től kezdődnek. 

A trambulint sík területen állítsuk fel, körülette kb. 1 méretes szabad teret hagyva. Figyeljünk arra is, hogy alatta ne tartózkodjon senki, valamint arra, hogy védőhálós trambulin esetén jól bezártuk-e a hálót.

Ha sikerült kiválasztani, milyen trambulint szeretne, akkor az aktivsport.hu kínálatából könnyedén beszerezheti, de meglévő trambulinjához alkatrészeket is talál!

A bejegyzés trackback címe:

https://aktivsport.blog.hu/api/trackback/id/tr47188547

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Aktivsport

Rajongj bármilyen sportért, mi írunk róla és a felszerelés miatt sem kell aggódnod...mi megszerezzük Neked! Nézz körül webáruházunkban is, megéri!

HTML

süti beállítások módosítása