Lakásból konditerem – ilyen egyszerű

Bizonyára sokan vannak olyanok, akik szívesen eljárnának konditerembe, hogy heti rendszerességgel edzenek, de ezt valamiért nem tudják megtenni. Legyen akár pénzkérdés (a bérletek manapság tényleg elég borsosak tudnak lenni), akár az időhiányé, nem szabad elengedni magunk mellett az egészséget. Ha a motiváció megvan a rendszeres edzéshez, az már fél siker, abból már lehet építkezni. Ezúttal bemutatunk egy módszert, ami minden téren szuperálhat.

 

A húzódzkodás szépsége

Gyakorlatilag ma már bármilyen kondigép beszerezhető otthonra, de ha az előbbi ellenérvek közül éppen a pénzhiány dominál, akkor ezek nem jelentenek megoldást, hiszen egy jobb gép akár több százezer forint kiadást is jelenthet. Azonban van egy ennél sokkal olcsóbb, és szintúgy hatékony megoldás, mégpedig a húzódzkodó rúd. Hogy miért olyan jó ez? Olvass tovább!

 otthoni_konditerem.jpg

Olcsó és praktikus

A húzódzkodó rúd egyik legnagyobb előnye, hogy olcsó. Egy minőségi eszköz beszerzése már pár ezer forintból megoldható, ami igazán nem nagy teher, főképp, ha azt nézzük, hogy csupán egyszeri költség. Ráadásul egyszerű beszerelni, és nem foglal helyet a lakásban, vagyis egy kisebb szobában sem lesz útban. Csupán egy ajtókeretre lesz szükség, ahova értelemszerűen úgy kell rögzíteni, hogy minél magasabban legyen, de még maradjon hely a kéznek.

 

Saját testsúlyos edzés

Az egyik leghatékonyabb edzésforma a saját testsúlyos edzés, aminek egyik megkerülhetetlen gyakorlata a húzódzkodás. Erősíti a vállakat, a mellkast, a törzsizomzatot, a hátat és a kart is. Valódi bónusz. Igazi erőnléti edzéseket alakíthatunk vele, hiszen nem véletlen, hogy a Francia Idegenlégió egyik rostagyakorlata is a húzódzkodás. Akinek nem megy a megadott mennyiség, azt a következő vonattal haza is küldik. Ha ez nem elég motiváció, nézz meg pár videót a témában a Youtube-on. Meg fogsz döbbenni!

A bejegyzés trackback címe:

https://aktivsport.blog.hu/api/trackback/id/tr677797752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Aktivsport

Rajongj bármilyen sportért, mi írunk róla és a felszerelés miatt sem kell aggódnod...mi megszerezzük Neked! Nézz körül webáruházunkban is, megéri!

HTML

süti beállítások módosítása