Válassz sportot egyéniségedhez! IV. rész

A rengeteg sport közül, melyeket egyéniségünkhöz, a célunkhoz és saját elképzeléseinkhez mérten választhatunk, itt egy mozgásfajta, mely különös jelentőséggel bír. Így van ez azért, mert ehhez sem szükséges semmilyen „előképzettség”, független jelenlegi állóképességünktől is és télen-nyáron egyaránt végezhetjük.

Vannak sportok, melyekhez természetesen pénz is szükséges. Felszereléseket vásárolni, vagy éppen az edzések árát kifizetni, mindannyiunknak költséget jelent. A sport, melyről most írunk, nem igényel más felszerelést, mint egy kényelmes tréningruhát és egy sportcipőt. Edzőre viszont szükségünk lesz. A kívánt eredmény eléréséhez és a sérülésmentes sportolás biztosításához elengedhetetlen a mentor jelenléte. A csoportban végzett mozgás azonkívül, motiválóan hat mindenkire, és nagymértékben növeli a kitartásunkat is.

Spinracing

Igen népszerű sport, főleg azok számára, akik például a futást nem bírják, vagy mondjuk, gerincük miatt azt nem űzhetik. A spinracing tulajdonképpen egy szobakerékpár, melyen minden korosztály bátran tekerhet, zenei aláfestéssel, csoportosan, ám más-más intenzitással, különféle mozgáselemekkel kombinálva, eltérő edzéstervekkel.

sporzvalaszto3.jpg

A tréningek mindig előre megtervezett részekből, szakaszokból tevődnek össze. Bemelegítéssel kezdenek a lendkerekes, különleges kormánnyal felszerelt kerékpáron, kézmozdulatokkal színesítve a mozgást. Majd, növelve a fokozatokat, váltakoztatva a különféle gyakorlatokat, folytatódik tovább az edzés, kiváló zenére, igazán jó hangulatban. A gyakorlatokat mindig a vezető-edző utasítására végzik, így nincs esélye sem sérülésnek, sem felesleges megterhelésnek, a szívre és az izomzatra kifejtett pozitív hatása viszont minden esetben garantált. Igen látványos eredményre számíthatunk a spinracing edzéseken azzal együtt, hogy észre sem vesszük, hogy közben testünkért és egészségünkért milyen sokat teszünk.

Keringésünk, szív-és érrendszerünk állapotát, izmaink erősítésével, az ízületek kímélése mellett hatékonyan javíthatjuk, megfelelő pulzusszám elérése mellett pedig jelentős testsúly csökkenésre is számíthatunk!

Biciklire fel, irány az edzőterem, télen-nyáron!

Természetesen ezen kívül is számos sport létezik, melyekről a későbbiekben szintén beszélünk majd, és kiválaszthatjuk közülük a számunkra legszimpatikusabbat. Ez a cél, hiszen mozgásra mindenkinek szüksége van, ez nem kérdés.

A bejegyzés trackback címe:

https://aktivsport.blog.hu/api/trackback/id/tr368415508

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Aktivsport

Rajongj bármilyen sportért, mi írunk róla és a felszerelés miatt sem kell aggódnod...mi megszerezzük Neked! Nézz körül webáruházunkban is, megéri!

HTML

süti beállítások módosítása