Technikai kütyük, amikkel megkönnyítheted az edzést

Miután az ember ráveszi magát,hogy rendszeresen edzeni kezd, első dolga megvenni a sportághoz szükséges felszerelést. Függetlenül attól,hogy minden sport más és más, néhány technikai kütyü jelentősen megkönnyítheti az edzést, amelyek segítségével az eredmények számokban is mérhetővé válnak.  

kutyuk.jpg

Mára szinte semmi akadálya nincs annak, hogy megfizethető és jó minőségű lépésszámlálót vagy fitneszkarkötőt szerezz be. Hordható kiegészítőknél kényelmesebb viseletet úgysem találsz.  

A technikai fejlődés a rohanó világban pont olyan megállíthatatlan, mint az idő múlása. Az eredményes sportoláshoz elengedhetetlen a korral való előrehaladás, hiszen az edzésed sikeressége számodra az egyik legfontosabb tényező. Első körben mindenki a telefonos applikációkra hagyatkozik, hiszen a telefon folyamatosan ott lapul az ember zsebében.Azonban hiába az okos készülék, ha csak zavar, macerás sportolni vele és vigyázni is kell rá.

Ezt a problémát a sportszereket gyártó cégek úgy oldják meg, hogy viselhető kiegészítőket dobnak a piacra. Például lépésszámlálót, amely segítségével a sportoló követheti, hány lépést tett meg az edzés alatt. Milyen gyorsak és mekkora méretűek ezek a lépések, mi volt az átlagsebesség, a megtervezett távot sikerült-e teljesíteni, stb.  

A fitneszkarkötő valahol a lépésszámláló továbbfejlesztett, modernebb változata, amely apró kijelzőjének köszönhetően kényelmes viseletet biztosít. Mérhető vele a pulzusszám,az idő, a megtett távolság, a legtöbb ilyen típusú kiegészítőt pedig már az okos telefonnal is össze lehet kötni. Készítenek statisztikát, átlagolnak és minden olyan mérést elvégeznek, amelyekre a sportolónak szüksége lehet.

 

Ez a két apróság képes teljes egészében megváltoztatni a sportolást. A digitálisan mért eredmények ugyanis megmutatják felhasználójuknak azokat a számokat, amiknek ismeretében képesek egy szinttel feljebb lépni, újabb és újabb célokat kitűzni maguk elé. Legyen szó biciklizésről, futásról vagy gyaloglásról, szinte bármely sportághoz használható. 

A bejegyzés trackback címe:

https://aktivsport.blog.hu/api/trackback/id/tr388828986

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Aktivsport

Rajongj bármilyen sportért, mi írunk róla és a felszerelés miatt sem kell aggódnod...mi megszerezzük Neked! Nézz körül webáruházunkban is, megéri!

HTML

süti beállítások módosítása