Ezekre mindenképp figyelj, mielőtt otthoni kosárállványt vennél!

A kosárlabda napjaink egyik legnépszerűbb sportja. Nem véletlenül, hiszen számos pozitív hatása van egészségi állapotunkra. Remek kalóriaégető, segít a szív- és érrendszeri betegségek megelőzésében, javítja a mozgáskoordinációs-készséget, és nem utolsó sorban remek szórakozást biztosít.

Viszont a pályák sokszor már megtelnek, mire kimennél dobálni. Előfordulhat, hogy a gyerekeiddel szeretnél gyakorolni, de erre nem megfelelőek a tömött terek. Ezekre a problémákra remek megoldást nyújtanak az otthoni használatra vásárolható kosárállványok. Elmondjuk, mire kell figyelned, mielőtt vásárlásra adnád a fejed.

aktivsport_potlas_4.jpg

Hordozhatóság

Milyen sűrűn szeretnéd elmozdítani a kosárállványt? Léteznek kerekekkel felszerelt állványok is, melyek esetében rendkívül egyszerű az áthelyezés. Némely mozgatható palánk talapzata vízzel és homokkal tölthető, így biztosítva nagyobb stabilitást.

 

Ha viszont egy végletekig stabil, elnyűhetetlen palánkot szeretnél, érdemes valamivel rögzítened azt a talajhoz. Mielőtt vásárolnál, mindenképpen mérd fel a lehetőségeid, és döntsd el, hogy rögzített vagy hordozható kosárpalánkot szeretnél.

 

Azt azért leszögeznénk, hogy bár a mobilis állványok lényegesen több lehetőséget biztosítanak a családok számára, ha komoly edzéseket tervezel otthon, inkább a rögzíthető palánkokat ajánljuk.

A kosárállvány helye

Mielőtt beszereznéd az állványt, érdemes felmérned, hová tudnád elhelyezni azt. Próbálj meg olyan széles placcot találni, amely egyenletes beton-, esetleg térkőborítással van ellátva. Ezáltal ugyanis sokkal könnyedebb és élvezetesebb meccseket játszhattok. Gondolj bele, mennyire el tudja venni a kedved a játéktól, ha az egyenetlen felület miatt a labda össze-vissza pattog.

A kosárállvány anyaga

Attól függően, hogy kik használják majd, érdemes végiggondolni, milyen anyagú palánkot vásárolj. Ha a gyerekekkel szeretnél dobálni, a könnyebb műanyag palánkok is megteszik. Ha viszont kőkemény meccseket szeretnél játszani a család és a barátok bevonásával, érdemes egy masszívabb anyagból készült állványra beruháznod.

 

Webshopunkban biztosan megtalálod a számodra legmegfelelőbb kosárállványt, ha pedig egyéb kérdésed lenne, keress minket bizalommal.

A bejegyzés trackback címe:

https://aktivsport.blog.hu/api/trackback/id/tr4912689979

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Aktivsport

Rajongj bármilyen sportért, mi írunk róla és a felszerelés miatt sem kell aggódnod...mi megszerezzük Neked! Nézz körül webáruházunkban is, megéri!

HTML

süti beállítások módosítása