A 4 legnépszerűbb őszi sport

Tévedés lenne azt hinni, hogy az ősz beköszöntével a testmozgás elhanyagolhatóvá válik. Sőt, ilyenkor válik csak igazán fontossá, hiszen a rendszeresen sportolók immunrendszere felkészültebb a szezonális betegségekkel szemben. Kedvcsinálóként készítettünk egy listát a legnépszerűbb őszi sportokról.


1. Úszás
Az úszás természetesen minden évszakban megfelelő testmozgás. Az őszi és téli hónapokban azonban megnövekszik a népszerűsége, hiszen egy fűtött uszodában sportolni jelentősen komfortosabb, mint a hidegben mozogni.

Az úszás valamennyi izmunkat átmozgatja, így ez a sport kiváló alakformáló és állóképesség-növelő. A víz ráadásul nyugtató hatással van ránk, ezért azoknak is ajánlott úszniuk, akik stresszcsökkentés céljából szeretnének mozogni.

Mielőtt azonban bérletet váltanál, nem árt beszerezned egy minőségi úszószemüveget. Ennek kiválasztásához ebben a cikkben találsz tippeket.


2. Kerékpározás
Télen majdnem mindenki leteszi a biciklijét, és legközelebb csak a tavasz érkeztével veszik újra elő. De addig még van néhány hónapod a tekerésre. Ha kerékpározásra adod a fejed, összekötheted a kellemeset a hasznossal. Járj biciklivel dolgozni, pattanj kerékpárra, ha csak kisebb bevásárlásra indulsz, és máris kipipáltad a napi testmozgást.


3. Futás
Az örök klasszikus. A futás nagyon jó kardióedzés “csak” egy jó futócipő kell, és egy kis akaraterő. A hűvös időben azért némi meleg ruházatról is érdemes gondoskodnod. Rengeteg helyen olvashattad már - mi is említettük néhányszor, - hogy a futás jó tartást és állóképességet ad.

aktivsport_37_1.jpg


4. Jóga
Manapság egyre népszerűbb sporttá válik a jóga is. Ősszel különösen kellemes élmény, hiszen szabadban is nyugodtan végezhető. Csatlakozhatsz egy jógacsoporthoz is, de akár önállóan is végezheted a gyakorlatokat. A jóga remek stresszoldó, hiszen a gyakorlatok közben egy kicsit ki tudsz kapcsolni, lehetőséged nyílik relaxálni.

Bármilyen sport mellett is döntesz végül, webáruházunkban könnyedén megtalálhatod az adott sporthoz szükséges felszereléseket és kiegészítőket.

A bejegyzés trackback címe:

https://aktivsport.blog.hu/api/trackback/id/tr6812879576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Aktivsport

Rajongj bármilyen sportért, mi írunk róla és a felszerelés miatt sem kell aggódnod...mi megszerezzük Neked! Nézz körül webáruházunkban is, megéri!

HTML

süti beállítások módosítása