Honnan ered a Black Friday, és mi köze a sporttevékenységedhez?

Rohamléptekkel közeleg a Black Friday, a vásárlók ilyenkor általában izgatottan várják, vajon mennyivel olcsóbban juthatnak hozzá az általuk kinézett termékekhez.

De honnan ered valójában a Fekete Péntek, és hogyan segít téged a megfelelő sporteszközök beszerzésében?

A cikkben ezekre a kérdésekre találsz választ.

aktivsport_46_1.jpg

A Black Friday eredete

A Black Friday a hálaadást követő pénteket jelöli az USA-ban.

Néhány évtizede ez nap a karácsonyi bevásárlási szezon kezdetének szimbóluma.

A kifejezés több eseményt is jelölt már a történelemben, a legismertebb ezek közül az 1869-es pénzügyi válság, a New York-i tőzsde összeomlása.

Ezt követően 1961-ben a hálaadást követő forgalmas utak és tömött járdák jellemzésére használták a kifejezést.

Majd 1966-ban új jelentést adtak a Black Friday-nek, ekkor ugyanis már a karácsonyi bevásárlás kezdetét tulajdonították a kifejezés jelentésének.

Hogyan segít neked a Black Friday a sportban?

A válasz egyszerű.

A Black Friday alapvetően nem egy testmozgást népszerűsítő kezdeményezés, ezzel mindenki tisztában van.

Azonban Fekete Pénteken, 2013 óta már Magyarországon is hatalmas összegű kedvezményekkel vásárolhatod meg a szükséges termékeket.

Ezen az egy napon az Aktivsport is jelentős akciókkal készül, ugyanis közel 500 termék árát csökkentjük le, hogy a karácsonyi bevásárlást megelőzően se okozzon bűntudatot egy kis költekezés.

Mikor lesz Black Friday az Aktivsporton?

Ahogyan a legtöbb amerikai és hazai üzletben, nálunk is november utolsó pénteken, azaz november 24-én lesz esedékes a Black Friday.

Érdemes lesz figyelni az akcióinkat, ugyanis egyes sportszereink és játékaink árából akár 50-70-90%-ot is engedünk majd.

Milyen termékekre vonatkozik majd a Black Friday akció?

Nem szeretnénk, ha valaki csak azért nem tudná megvásárolni az általa kinézett terméket, mert Karácsony előtt már nem szeretne komolyabb költekezésekbe fogni.

Ezért igyekszünk a lehető legszínesebb palettát biztosítani azok számára, akik ki szeretnék használni a Black Friday nyújtotta szemtelenül alacsony árakat.

Előzetesen annyit árulhatunk el, hogy az alábbi sportokkal kapcsolatos termékek közül biztosan akciós lesz néhány darab, november 24-én, pénteken:

  1. Labda játékok (Labdarúgás - Asztalitenisz - Tenisz - Tollas)
  2. Fitnesz termékek
  3. Kerekeken és Penge élen (Aszfalton és Jégen pl. Görkori - Gördeszka-Jégkori)
  4. Torna eszközök
  5. Küzdősport
  6. Játékok

További információkat ezen a linken találsz, ha pedig elsőként szeretnél értesülni az árkedvezményekről, iratkozz fel hírlevelünkre!

A bejegyzés trackback címe:

https://aktivsport.blog.hu/api/trackback/id/tr6013293819

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Aktivsport

Rajongj bármilyen sportért, mi írunk róla és a felszerelés miatt sem kell aggódnod...mi megszerezzük Neked! Nézz körül webáruházunkban is, megéri!

HTML

süti beállítások módosítása