Mi már készülünk a tavaszra! Roller gyerekeknek és felnőtteknek!?

Olyan rollert keresel, ami könnyű és kompakt? Netán többen is használnátok a családból? Megtaláltad amit keresel!

Rollerezni nem csak remek szórakozást, hanem költséghatékony közlekedést is jelenthet. Egyes városrészek között akár tömegközlekedés igénybevétele nélkül is eljuthatsz A pontból B-be. Így a jó idő közeledtével már szívesebben elővesszük kétkerekű társainkat, akár kisebb-nagyobb távokra is. 

compact-micro-adults-scooter-speed.jpg

Ugyanakkor kellő körültekintéssel és odafigyeléssel kell közlekedni, hiszen a városi forgalom balesetveszélyes. A rolleresekre is a gyalogosok KRESZ szabályai vonatkoznak. (kivéve az elektromos rollerek)

Ha hosszabb távokon is gondolkozunk, mindenképpen érdemes az elővigyázatosság, legyen a fejünkön bukósisak és nem árthat egy kényelmesebb térdvédő és könyökvédő sem. Esti használatra pedig fényvisszaverő mellényt is használhatsz. 

Például HL-200 Nils extrém roller gyerekek, fiatalok és felnőttek részére is tökéletes választás.

nils-hl-200-roller-540010000075_c44909511d0cb4ca785a28cf76f3a693_1.jpgA roller masszív, maximális terhelhetősége 100 kg!

A roller erős és tartós alumínium vázból készült. A kormány magassága 72-96 cm között állítható, így kényelmes gurulást biztosít bármely korosztály számára.

HL-200 roller használható aszfaltra, betonra és macskaköves járdán egyaránt. ABEC7 csapágyakkal felszerelt, PU kerekekkel. A kerekek átmérője 200 mm, mely egyszerű, gyors és kényelmes irányítást biztosít.

Csúszásmentes fellépője és ergonomikus markolat kialakítása kényelmes hosszabb távon is. Könnyedén tárolható, gyorsan összecsukható és kis helyen is elfér.

Az első és hátsó sárvédővel!

Ha a HL-200-as rollert választanád, akkor fekete és lila színben is megrendelheted, ráadásul most 35% kedvezménnyel megvásárolhatod webáruházunkban. 

A HL-200 rollerjeink kívül szinte az összes készleten lévő roller most akciósan vásárolhatod meg:  https://www.aktivsport.hu/roller

Tudtad? A roller bárhová elvisz legalább háromszor gyorsabban, mint gyalog! 

Jó rollerezést kívánunk!

A bejegyzés trackback címe:

https://aktivsport.blog.hu/api/trackback/id/tr9913717272

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Aktivsport

Rajongj bármilyen sportért, mi írunk róla és a felszerelés miatt sem kell aggódnod...mi megszerezzük Neked! Nézz körül webáruházunkban is, megéri!

HTML

süti beállítások módosítása