A sportimádók blogja

Alkatrész trambulinhoz? A biztonságos trambulinhasználathoz

2018/04/20. - írta: aktivsport

Itt a tavasz, fantasztikus idő van, már van akik előkerültek a régi trambulinok, de sok garázsból még csak most veszik használata. Egy trambulinon ugrálni, minden gyerek arcára mosolyt csal. Tökéletes kerti időtöltés egy felhőtlen tavaszi vagy nyári napon. A trambulinon ugrálásnak is megvannak a maga veszélyei, ezért fontos, hogy legyünk óvatosak és betartsuk pár szabályt.

A trambulint megfelelően karbantartva megnövelheted trambulinod élettartamát és biztonságosságát is.

A karbantartás növeli a biztonságot 


Fontos, hogy rendszeresen ellenőrizd nem sérült-e a trambulin, és ha igen lecseréld a szükséges alkatrészt.

Főleg ilyenkor, amikor tavalyról kerülnek elő a trambulinok érdemes használat előtt ellenőrizni, hogy minden alkatrész megfelelő állapotban van-e. Ha valami hibás, vagy elhasználódott mindenképpen érdemes cseréni, hisz gyermekünk biztonsága az első. 

Milyen alkatrészt vásároljunk?


Az alkatrész kiválasztásánál a legfőbb szempont, hogy tudjuk milyen gyártmányú trambulinunk van, esetlegesen honnan vásároltuk. Nagy valószínűséggel onnan fogunk tudni alkatrészt is beszerezni, ahonnan vásároltuk, de ha vásárlás előtt állnánk, ez is egy fontos szempont lehet.

pulling-spring.jpg

Azért is fontos tudni milyen gyártmányt vásároltunk, mert a különböző gyártmányú/márkájú trambulinokhoz nem biztos hogy jó ugyanaz az alkatrész, még ha méretre, kinézetre esetleg meg is egyezik.

Az alkatrész beszerzésen kívül ajánlott rendszeresen tisztítani az ugrálófelület is. Nedves ruhával távolítsd el a koszt, majd töröld át száraz ruhával is.

Ha felmérte trambulinját, és szüksége lenne bármilyen trambulin alkatrészre, vagy kiegészítőre, tekintse meg kínálatunkat, és vásároljon kedvező árú, kiváló minőségű termékeink közül! Kérdése, vagy észrevétele lenne? Vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!

Kellemes időtöltést és biztonságos ugrálást kívánunk!

Szólj hozzá!

Futóbiciklis választás, mire figyeljünk?

2018/04/12. - írta: aktivsport

A futóbicikli hatalmas szabadságot ajándékoz a gyermeknek és nagy örömét jelent számára, amikor ő is két keréken közlekedhet.

A koordinált mozgás fejlődésében egy újabb elem gazdagodását jelenti: az erővel, a lendülettel és a sebességgel való bánni tudás képességét engedi kibontakozni.

A futóbiciklit főként a kismotort kinőtt kb 1,5-2 éves kortól ajánlott. Az a gyerek, aki futóbringa használata után kap igazi pedálos kétkerekűt, gyorsabban tanulja meg és sokkal biztonságosabban tud majd biciklizni, mert előtte már tapasztalatot szerzett a járművel való mozgásról.

learn-to-cycle-3.jpg

Több tényezőre is érdemes figyelni vásárláskor.

A választásnál rengeteg szín és forma van már, egyetlen egy dologra kell mindenképpen odafigyelni, hogy leérjen a lába a kicsinek. Akár olyan típust választani, aminél állítható az ülés/kormány, így tovább fogja tudni használni.

Főkét azoknak a gyerekeknek fontos ez akik még kezdők, mindkét lába, sőt talpa érjen le biztonságosan a talajra. A haladó bringázóknak elég, ha a lábujjuk leér.

Futóbicikli kezdőknek javaslom a nyerget még alacsonyabbra állítani, hogy a gyerek tudatosan rá tudjon ülni. Ha túl magasan van a nyereg, a gyermek kicsit elcsúszhat a nyeregben és ez a kormányzás kárára mehet.

A magasságon túl érdemes figyelni a bicikli súlya is. Minél könnyebb a bicikli, annál könnyebb a gyereknek az egyensúlyát megtartani és a biciklit kormányozni. 

A biztonságos biciklizéshez mindenképpen hozzátartozik egy jól passzoló sisak, mely a fej hátsó felét is jól takarja. Stabilan kell állnia a fején, és nem szabadna a nyakába csúsznia. Használható még kesztyű is, kifejezetten biciklizéshez, hogy a könnyen izzadó gyerekkezek nem csúsznak le könnyen a kormányról, sőt elesésnél is megvédi a kis kezüket az égető és fájdalmas horzsolásoktól.

Ha gondolkozol rajta, hogy futóbringát vegyél, nézd meg kínálatunkat, most érkeztek új Disney mintás biciklik: https://www.aktivsport.hu/futobicikli/

Szólj hozzá!

Mire figyeljek kosárlabda vásárláskor?

2018/04/04. - írta: aktivsport

A kosárlabda kültéren és beltéren is egyaránt játszható, de a jó idő beköszöntével egyre többen játsszák kint a szabadba is. Ha még nincs labdád, de úgy érzed lemennél párszor a barátaiddal, pároddal stb. játszani, és vennél egy labdát, akkor most segítünk választani!

Na és állsz a sportbolt kosárlabdarészlegének, nézed a webshopban a labdákat, és idegenkedve nézed a különböző színű, méretű, súlyú és tapintású labdákat. A döntés egyáltalán nem egyszerű. Különösen akkor nem, ha valójában azt sem tudod, mit keresel. Ne keseredj el, hobbisportolóként egyáltalán nem ciki, ha nem tudod, melyik kosárlabda passzol leginkább az igényeidhez?

A kosárlabda mérete


Alapvetően három fő méretet különböztethetünk meg, 5-ös, 6-os, 7-es. Az, hogy neked mekkora méretű kosárlabdára van szükséged, leginkább a korodtól, és a testméretedtől függ. Az 5-ös méretű labdák a 11 éves és annál fiatalabb korosztály számára készültek, tehát gyerekeknek ajánlott. A 6-os méretű labdát ennél nagyobb gyerekek, vagy nők részére ajánlott. A 7-es labdák pedig a 18 éven felüli korosztály igényeit elégítik ki.

A profi kosárlabda ligákban a versenyszabályzat határozza meg, hogy a játékosoknak mekkora méretű labdákkal kell játszaniuk. Ha azonban olyasvalakinek szeretnél kosárlabdát vásárolni, aki még éppen tanulja a játék elemeit, jobban jársz, ha a kézméretének megfelelő, vagy annál kisebb labdát veszel. Ezzel ugyanis egy könnyebben kezelhető játékszert adsz a kezébe, melyen gyorsabban tanulhatja meg az alapokat. Ha így teszel, sikerélményt is vásárolsz, a sikerélmény pedig a legjobb tanulási motiváció.

aktivsport_potlas_3.jpg

A kosárlabda típusa


A mérethez hasonlóan a labdák típusai között is három variációt különböztethetünk meg. A szórakozásra használt, úgynevezett rekreációs labdát, valamint az edzésekre, illetve a mérkőzésekre tervezett labdát. Ezenfelül kaphatóak kifejezetten kültéri és beltéri használatra készített labdák is. A játékszerek anyagai azonban gyártónként eltérő összeállításúak lehetnek. Ez azt jelenti, hogy egyes labdák több, esetleg más összetételű gumiból és bőrből készültek, mint a konkurens gyártó által tervezett darabok.

A gumi kosárlabdát kültéren és beltéren egyaránt használható, bírni fogja a felülete, míg a bőr labdákat inkább csak beltéri használatra ajánlják. Ezenkívül léteznek kifejezetten gyerekeknek, kogelán felületű kosárlabda is, amellyel a legkisebbeknek játszhatnak, mivel ha ezzel véletlenül megdobják egymást a gyerekek, akkor sem okoznak fájdalmat. 

A kosárlabda márkája


Számos gyártó tevékenykedik a kosárlabda piacon. A legnagyobb gyártók például a Spalding vagy a Molten labdákat. Az utóbbit számos nemzetközi és hazai versenyen is használják. A játékszerek árainak különbsége azonban nem csupán a márkanévből fakad. A különböző aktivitásra tervezett labdák árai is eltérőek lehetnek. Érdemes tehát azt figyelembe venned, hogy teremben vagy kültéri pályán fogod használni a labdát, esetleg mindkettőn, és mennyit használnád a labdát. 

Webshopunkban bármilyen célra találhatsz megfelelő kosárlabdát, hiszen széles palettával rendelkezünk. Ha kérdéseid vannak, ne habozz felkeresni minket, szívesen segítünk.

Szólj hozzá!

Mit hozzon a húsvéti nyuszi?

2018/03/23. - írta: aktivsport

A tavasz beköszöntésével egy időben a Húsvétra is készülődünk, sokan azonban bajban vannak, ha a gyerekek ajándékának kiválasztására kerül a sor. Maradjunk a csoki nyuszinál, vagy válasszunk nagyobb játékot? A kérdés egyszerűnek tűnik, vagy mégsem? 

Honnan a nyuszi?


A húsvéti nyúl jelképe Németországból ered. A legenda szerint Ostarának, a germán istennőnek volt egy színes tojásokat tojó madara, amelyet a gyermekek szórakoztatása kedvéért nyúllá változtatott, így kapott helyet a különböző kultúrkörökben a nyuszi, amely fészket rak, és azt tojásokkal tölti meg.

husveti-nyuszi.jpg

Milyen hagyományok vannak?


Húsvétkor a legismertebb népszokás kétségtelenül a locsolkodás, amihez elengedhetetlen egy locsolóvers, cserébe azonban festett tojás, csoki (és akár locsolópénz is) jár a lányoktól.

Egyre inkább kezd elterjedni a tojáskeresés fogalma is, amikor nem a locsolásért jár a jutalom, hanem a kertben elrejtett tojásokat, esetleg apró játékokat kell megtalálniuk a gyerekeknek. Ezt a kihívást nagyon élvezik a kicsik, és hatalmas sikerélmény minden begyűjtött meglepetés.

Miket válasszunk? 


A megfestett tojások, csokitojások és bárányok mellé, a kifejezetten húsvéti ajánlaték a plüssnyuszin és a tojásfestő készletet kivül kevés van. De ha már játékban gondolkozunk, akkor érdemes inkább kültéri játékokra gondolni, hiszen ilyenkor már megérkezik a jó idő is. 

A legkisebbeknek a kismotor, a bébitaxi, a tricikli, a csúszda, a hinta, homokozó is szóba jöhet. A nagyobb gyerekeknek a roller, a bicikli, a gördeszka, a görkori és ezekhez ehhez tartozó védőfelszerelések is jó választások lehetnek. 

A kosár- és focilabda, a hozzájuk tartozó palánk vagy kapu, a szélsárkány, a tollas, az ugrálólabda és trambulint kisebb és nagyobb gyerekeknek is jó lehet, attól függően, mennyit szánunk költeni. 

Ezek a játékok/sportok jó hatással vannak képességeik fejlődésére és megmozgatják a gyerekeket.

Ha úgy gondolod, pár apró játékkal te is kedveskednél a piciknek, nézz szét termékeink között: https://www.aktivsport.hu/

Címkék: aktivsport.hu
Szólj hozzá!

A vitaminok és ásványi anyagok szerepe az edzésben

2018/03/21. - írta: aktivsport

Megoszlanak a vélemények arról, vajon milyen típusú vitaminokat, ásványi anyagokat és táplálékkiegészítőket érdemes magunkhoz vennünk, amelyek segítik az edzésünket. Éppen ezért írtuk meg ezt a cikket, hogy valamelyest átláthatóbbá tegyük ezek szerepét az edzésben.

Minden esetben az étrend az első


A hatékony edzés kulcsa a megfelelő étrend. Erről már a kockahas építésről szóló cikkünkben is írtunk. Kezdők és haladók számára tehát egyaránt azt javasoljuk, hogy első sorban az étrendjük megtervezésére fordítsanak kellő hangsúlyt, majd ha ez már rutinszerűvé válik, elkezdhető a különféle vitaminok, ásványi anyagok és egyéb tápanyag kiegészítők szedése. Minden sporteredmény alapja a szervezet edzettségi szintjének megfelelő optimális táplálkozás.

De nem elegendő csupán a táplálkozásra figyelni


Az a vélemény is tévútra is visz, amely szerint a helyes táplálkozás elegendő vitamin- és ásványi anyag-bevitelről gondoskodik. Manapság ugyanis ez nemhogy a sportolókra, de még az átlagos mozgást végző emberekre sem igaz. Így mindenképpen érdemes táplálék-kiegészítőkkel pótolunk a vitaminokat és ásványi anyagokat. 

aktivsport_08_2.jpg

Milyen táplálékkiegészítőket érdemes beszerezni?


Rengetegen követik el azt a hibát, hogy már az edzésterv megkezdésekor megvásárolják a lehető legtöbb tápanyag kiegészítőt. Ez azért problémás, mert így rengeteg olyan dologra költik el a pénzüket, amire valójában nincs is szükségük. A kezdőknek a helyes étrend és a rendszeres edzés mellett eleinte csak vitaminokra van szükségük. Egy jó minőségű multi-vitamin tökéletes alapot szolgál a testedzéshez. Segít megőrizni az erős immunrendszert, meggyorsítja az edzések utáni regenerálódást és hatékonyabbá teszi a táplálékok beépülését.

Milyen vitaminokat érdemes szedni?


Ahogy azt a fentiekben már említettük, egy jó minőségű multi-vitamin elengedhetetlen, ez ugyanis olyan készítmény, amelyben minden vitamin és ásványi anyag, illetve egyéb nyomelem megtalálható. Továbbá fontos szerepe van a D-vitaminnak, a B1- és B6-vitaminnak, valamint a C-vitaminnak is.

Az ásványi anyagok egy jó multivitamin tablettában általában benne vannak. A zsírégetéshez például jól hozzájárul a króm. Annak aki tömeget növel, érdemes ügyelnie a káliumszintjére, mivel fontos szerepet játszik az izmok növekedésében.

Érdemes továbbá észben tartanod, hogy a helyes étrend, valamint a rendszeres testmozgás mellett a megfelelő eszközök használata is létfontosságú, ha testedzésről beszélünk, valamint a megfelelő pihenőidőről se feledkezz meg!

Ha további érdekes cikkeket olvasnál, kövesd figyelemmel hetente frissülő blogunkat!

Szólj hozzá!

5 tipp ahhoz, hogy neked is kockahasad lehessen

2018/03/09. - írta: aktivsport

Ha te is szeretnél kockahassal villogni a strandon, ideje elkezdened a munkát. A hasizom-erősítés nem megy egyik napról a másikra, sőt van néhány tipp, aminek betartása nélkül jelentősen lecsökkennek az esélyeid arra, hogy kockahasad legyen.

1. Diéta nélkül nem fog menni

A hasizomerősítő-gyakorlatok önmagukban nem fognak kockákat varázsolni a hasadra. Legalábbis nem láthatóakat. Jellemzően ugyanis az történik, hogy az erősítő gyakorlatok hatására megerősödik a hasizom, és a kockák kialakulnak, csak éppen nem rajzolódnak ki a hasfalon. Ehhez van szükség tudatos, előre megtervezett étkezésre.

2. Minden mozdulatot pontosan, szabályosan

A gyakorlatok számával kapcsolatban nem tudunk személyre szóló tanácsokat adni, hiszen ez az egyéni fizikai felkészültségtől függ. A legfontosabb azonban az, hogy minden gyakorlatot szabályosan és pontosan végezz el, máskülönben nem fogsz érdemi eredményeket elérni.

3. A legjobb hasizomerősítő-gyakorlatok

Amikor szóba kerül a hasizom-erősítés, az első gyakorlat, ami mindenkinek az eszébe jut, a felülés. De! Napi száz felüléstől sem lesz  kockás a hasad, ha azt nem egészíted ki mást gyakorlatokkal. Ezenkívül a hasprést, a lábemelést, a planket, illetve a különféle labdás gyakorlatok, melyeket egy speciális durranásmentes labda segítségével is elvégezhetsz. Ne feledd, hogy mindig változatos gyakorlatokat alkalmazz, változatos terheléssel és ismétlésszámmal.

aktivsport_06_2.jpg

4. Használj segédeszközöket a hasizom-erősítéshez

A durranásmentes gimnasztikai labda csak egy eszköz a sok közül, amelyek alkalmasak lehetnek hasizom-erősítésre. Emellett számos hasznos kiegészítőt szerezhetsz be. A legnépszerűbb ezek közül a hasizomerősítő kerék, mely a hasizom mellett a karizmot, a vállakat és a hátizmot is fejleszti. Sokan keresik továbbá az ajtófélfára akasztható húzódzkodó keretet, amely alkalmas has, hát, kar és lábizmok erősítésére is.

5. Kezdd el most

Különböző kutatások bizonyították, hogy egy szokás kialakulásához legalább 30 nap folyamatos gyakorlás szükséges. Azt javasoljuk tehát, hogy ne késlekedj, és kezdd el a gyakorlatokat még ma, és ne add fel!

Akármi is a célod az edzéssel, ha hiszel benne, jó úton vagy. Kockás hasad lehet és kizárólag rajtad múlik, hogy eléred-e!

 Jó edzést!

Szólj hozzá!

Mi már készülünk a tavaszra! Roller gyerekeknek és felnőtteknek!?

2018/03/06. - írta: aktivsport

Olyan rollert keresel, ami könnyű és kompakt? Netán többen is használnátok a családból? Megtaláltad amit keresel!

Rollerezni nem csak remek szórakozást, hanem költséghatékony közlekedést is jelenthet. Egyes városrészek között akár tömegközlekedés igénybevétele nélkül is eljuthatsz A pontból B-be. Így a jó idő közeledtével már szívesebben elővesszük kétkerekű társainkat, akár kisebb-nagyobb távokra is. 

compact-micro-adults-scooter-speed.jpg

Ugyanakkor kellő körültekintéssel és odafigyeléssel kell közlekedni, hiszen a városi forgalom balesetveszélyes. A rolleresekre is a gyalogosok KRESZ szabályai vonatkoznak. (kivéve az elektromos rollerek)

Ha hosszabb távokon is gondolkozunk, mindenképpen érdemes az elővigyázatosság, legyen a fejünkön bukósisak és nem árthat egy kényelmesebb térdvédő és könyökvédő sem. Esti használatra pedig fényvisszaverő mellényt is használhatsz. 

Például HL-200 Nils extrém roller gyerekek, fiatalok és felnőttek részére is tökéletes választás.

nils-hl-200-roller-540010000075_c44909511d0cb4ca785a28cf76f3a693_1.jpgA roller masszív, maximális terhelhetősége 100 kg!

A roller erős és tartós alumínium vázból készült. A kormány magassága 72-96 cm között állítható, így kényelmes gurulást biztosít bármely korosztály számára.

HL-200 roller használható aszfaltra, betonra és macskaköves járdán egyaránt. ABEC7 csapágyakkal felszerelt, PU kerekekkel. A kerekek átmérője 200 mm, mely egyszerű, gyors és kényelmes irányítást biztosít.

Csúszásmentes fellépője és ergonomikus markolat kialakítása kényelmes hosszabb távon is. Könnyedén tárolható, gyorsan összecsukható és kis helyen is elfér.

Az első és hátsó sárvédővel!

Ha a HL-200-as rollert választanád, akkor fekete és lila színben is megrendelheted, ráadásul most 35% kedvezménnyel megvásárolhatod webáruházunkban. 

A HL-200 rollerjeink kívül szinte az összes készleten lévő roller most akciósan vásárolhatod meg:  https://www.aktivsport.hu/roller

Tudtad? A roller bárhová elvisz legalább háromszor gyorsabban, mint gyalog! 

Jó rollerezést kívánunk!

Szólj hozzá!

Ezeket érdemes tudnod az állóképesség-növeléséről

2018/02/21. - írta: aktivsport

Az állóképesség nem csak a sportban mutatott teljesítményed növelésére szolgál. Fontos szerepe van a mindennapjaid során is, hiszen fokozza az energiafelhasználást, ezáltal pedig az ideális testsúly fenntartásában is segít. Ezenkívül javítja a közérzeted, és pozitív egészségügyi hatásokkal bír.

Nincs egyetlen mindenkire érvényes recept

Számtalan hasznos tanácsot adhatunk, viszont kulcsrakész edzéstervvel nem szolgálhatunk. Látatlanban legalábbis biztosan nem. Különböző genetikai adottságaink vannak, illetve más és más edzettségi szinten vagyunk, ezért képtelenség egy mindenkire általánosan igaz állóképesség-növelő edzéstervet kialakítani.

 

Akadnak azonban olyan dolgok, amelyekre figyelve eredményesebbé teheted a folyamatot, illetve tapasztalati úton a saját igényeidre és képességeidre szabhatod azt.

Mit jelent az aerob állóképesség, és hogyan fejleszthető?

Az aerob állóképesség a szívre és érrendszerre vonatkozó teherbírást jelöli. Tévedés tehát azt gondolni, hogy az állóképesség kizárólag az izomzat felépítésének függvénye. Ebből a szempontból éppolyan fontos a keringési, légzési és anyagcsere-rendszerek állapota is.

 aktivsport_06_1.jpg

Az aerob állóképesség növelésére a futás, az úszás, a gyaloglás és a görkorcsolyázás a legalkalmasabb tevékenységtípusok. A lényeg, hogy az adott gyakorlatokat legalább 20 percig, vagy edzettségi szintedtől függően 1 óráig végezd. Ha az izmaid edzettsége megengedi, használhatsz csukló- és bokasúlyokat is, ha pedig futás vagy gyaloglás közben szeretnéd mérni a teljesítményed, használj lépésszámlálót is.

Bármennyire is gyűlöljük, a fekvőtámasz növeli az állóképességet

A fekvőtámasz amellett, hogy remekül edzi a tricepszet, valamint a mell- és hátizmokat, tökéletes módja az állóképesség-növelésnek. A gyakorlatnak egyébként vannak nehezített és könnyített formái is, hiszen azok számára, akik nincsenek edzésben valóban megerőltető ez a mozgásforma.

 

Ha például a lábaidat fekvőtámaszozás közben felteszed valahova, nehezített gyakorlatot végzel. Könnyítő körülmény lehet, ha a kezeid a padlótól feljebb helyezed el. Ennek kivitelezéséhez tökéletes a fekvőtámasz bak, amely egyébként számos lehetőséggel szolgál a gyakorlatok nehezítésére és könnyítésére egyaránt.

 

Végül pedig van egy jó hírünk: 03.01-én ünnepeljük a 20. születésnapunkat, ezért aznap minden AktivSport termékre 30% kedvezményt adunk, addig pedig egyéb különleges akciókkal készülünk. Érdemes tehát figyelemmel követni a webshopunkat.

Szólj hozzá!

3 hiánypótló tipp az otthoni alakformáláshoz, nőknek

2018/02/07. - írta: aktivsport

Különösen a téli hónapok végéhez közeledve érezhetjük egyre inkább azt, hogy le kell adnunk néhány kilót, és formába kell hozzuk a testünket, hogy tavasszal ne kelljen kapkodva, szenvedve diétáznunk és sportolnunk, hogy a strandszezonra elégedettek legyünk magunkkal.

Sokan azonban nem szeretnek edzőtermekbe járni, inkább otthon végeznének alakformáló gyakorlatokat.

Mai cikkünkben nekik adunk néhány tippet.

aktivsport_05_2.jpg

1. Otthon is végezhető súlyzós edzések

Az izmok stimulálása az alakformálás egyik, ha nem a leghatékonyabb módszere.

Kétségtelen, hogy az aerobik, illetve az ehhez hasonló mozgások jó zsírégetők, a súlyzós edzések azonban nagy intenzitású, izolált mozgást jelentenek az izmok számára, ezért olyan hatékonyak, ha alakformálásról van szó.

Ráadásul nem kell nagy súlyokkal dolgoznod ahhoz, hogy látható eredményt érj el.

Egy 3 kg-os neoprén súlyzó segítségével valamennyi alakformáló gyakorlatot el tudsz majd végezni.

Ezek a kis súlyzók rendkívül sokrétűek, használatuk bemelegítésekhez, fitnesz, aerobic, iskolai torna gyakorlatokhoz, erőnléti edzésekhez, és küzdősportoknál ütésgyorsításhoz is ajánlott.

2. Az expander is a segítségedre lehet

Amennyiben kiemelten szeretnél foglalkozni a tested felső izomzatainak edzésével, a gumis expander rendkívül jó szolgálatot tehet neked.

Az expander segítségével hatékonyan edzheted a váll-, mell-, has- és hátizmaid, valamint a bicepszed is.

A lényeg az, hogy a gyakorlatokat következetesen, heti több alkalommal végezd el, hogy elérd a kívánt hatást.

3. Egy jó fitneszszőnyeg elengedhetetlen kellék

Amennyiben az otthoni edzés mellett döntöttél, mindenképpen érdemes beszerezned egy fitneszszőnyeget, hogy ne a hideg padlón kelljen edzened, és a padlószőnyeget se izzadd össze.

Egy jó fitneszszőnyeg éppen annyira puha és vastag, hogy kényelmes legyen rajta a gyakorlatok elvégzése, emellett ellenáll a nedvességnek és az izzadságnak is.

Kompakt kiszerelésének köszönhetően pedig - a fent említett eszközökkel egyetemben bárhová, akár a családi nyaralásra is magaddal viheted, és folytathatod az edzést.

Reméljük, sikerült hasznos alakformáló tippekkel ellátnunk, és magad is elégedett leszel az eredményeiddel!

Örömmel tudatjuk veled, hogy 20. születésnapunk alkalmából 02.24-én minden AktivSport terméket 30%-kal olcsóbban vásárolhatsz meg, és addig is folyamatos akciókkal jelentkezünk minden héten.

Mi ezzel szeretnénk hozzájárulni a sikeres életmódváltásodhoz.

Szólj hozzá!