Hello tavasz!

Kismama – nagyobb súllyal – gyerünk, faragjuk le!

A legcsodálatosabb dolog egy nő életében, ha kisbabája születik. Veled is végre megtörtént, édesanya lettél, végre személyesen is megismerhetted a hónapokig szíved alatt fejlődő pocaklakót. Kezdődhet az anya szerep, ám ez úgy lesz igazán csodálatos, ha közben magadról sem feledkezel meg! Ha egyensúlyban vagy önmagaddal, úgy lesz teljes mentális jólléted, úgy tudod száz százalékig odatenni magad anyai mivoltodba is, másképp jóval nehezebb lenne!

Nem csak anya vagy - még mindig - nő is!

Ha csak nem vagy egy borzasztóan ritka, ám annál szerencsésebb „kuriózum”, akkor a terhesség alatt súlyod – több kevesebb kilogrammal – de mindenképp meggyarapodott. Ezt szinte lehetetlenség megúszni, de nem szabad emiatt kétségbe esni! Szépen vissza fogod nyerni eredeti alakodat, még ha nem is holnap, de idővel biztosan.

tavasz.jpg

A jó hír, hogy meg is gyorsíthatod a folyamatot, ráadásul még edzettségre is szert tehetsz, ami a kicsi éjjel-nappali szolgálatához bizony elengedhetetlen is. Nem beszélve a tükörben látott képről, ami hamarosan büszkeséggel fog eltölteni, ha hozzáfogsz a rendszeres mozgáshoz. Ha külsőddel harmóniában leszel, sokkal hatékonyabb lesz a baba-mama kapcsolatod is, amiben persze féltett kincsed is nagy örömét leli majd!

Szerencsére a fenti igazságokra már egyre többen bólintanak, ezzel együtt pedig növekszik az edzőtermek látogatottsága is. Ez azért is így van, mert a közösség motiváló ereje hatalmas, másrészt pedig az edzésre fordított idő alatt legalább kimozdul a kismama is, kiengedi a „fáradt gőzt’. Ők, együtt alkotnak így, egyfajta sorsközösséget, (persze pozitív előjellel) amiben mindannyian örömüket lelik, és társaságban vannak, ami növeli a lélekre ható jótékony hatást.

A fitness az egyik leghatékonyabb zsírégető mozgásfajta, ráadásul a jó gyakorlatok, edzői felügyelettel és zenével, egy más emberré képesek varázsolni mindnyájunkat.

-       felpezsdíti a vérkeringést

-       a sejteket oxigénnel látja el

-       jó közérzetet biztosít

-       esztétikus alakot formál – ezáltal növeli az önbizalmat

-       kardio mozgás, ezért jótékony hatása van az egész keringési rendszerre

-       csonterősítő és izomfejlesztő hatással bír

-       télen-nyáron végezhető, hiszen „teremedzés”

A sport, amennyiben helyesen végezzük kizárólag pozitív hatásairól ismert, mind testünkre, mind lelkünkre nézve, ebből következően környezetünk – drága kincsünk és férjünk is (!) - részesülni fog előnyeiből!

A bejegyzés trackback címe:

https://aktivsport.blog.hu/api/trackback/id/tr608511524

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Aktivsport

Rajongj bármilyen sportért, mi írunk róla és a felszerelés miatt sem kell aggódnod...mi megszerezzük Neked! Nézz körül webáruházunkban is, megéri!

HTML

süti beállítások módosítása