Hullajó hulahopp!

A hulahopp karika sokak számára egy játék, sőt mi több, kizárólag gyerekjáték, mellyel jót lehet szórakozni, vidám perceket okozva ezzel a kicsiknek. Sokan kerti partikon is „bevetik” – mint mókás ügyességi verseny eszközét, és a gyerekek tényleg imádják. Sokunkban valóban csak gyerekjáték eszköze, főként kislányokkal azonosítjuk a használatát. Ám,  ennél jóval többről van szó, amikor a hulahopp karikáról beszélünk.

Karika, karika….Marika, Karcsika

aktivsport_18.jpg

Amit kevesen tudnak, a hulahopp karikában óriási lehetőség rejlik- már ami a tökéletes alakformálás témakörét illeti. Igen, valóban játék, hiszen játszi könnyedséggel leadhatjuk súlyfeleslegünket, már napi tíz perc „karikázással”. Tehetjük mindezt úgy, hogy közben valóban vidám perceket okozunk magunknak és észre sem vesszük, hogy valójában kemény munkát végzünk! Ami a fantasztikus benne ezen kívül az, hogy kifejezetten arra a testrészünkre dolgozunk, mely talán az egyik legkritikusabb pont mind a nők, mind a férfiak számára. Ez pedig nem más, mint a has és a derék környéke és a popsi.

No, igen. A férfiak. Természetesen nincsenek kizárva ők sem a hulahopp karikás mozgásból, ellenkezőleg. Tényleg egy olyan sporteszközről van szó, ami mindkét nem számára kiváló lehetőség a zsírpárnák hatékony eltűntetésére. E mellett természetesen nem elhanyagolható szempont, hogy ezek a testrészek pillanatok alatt meghálálják a törődést és feszes, erős izmokat varázsolnak csajok-pasik számára.

Vásárlóink elmondása alapján – mostanában igen nagy népszerűségnek örvend a hulahopp karika áruházunkban is – valóban pillanatok alatt látványos eredményt érnek el, és a legszebb az egészben, hogy tényleg őszinte a mosolyuk „edzések” közben.

Egy hölgy „élménybeszámolója”  alapján kiderült, hogy ő egy szülés utáni súlyfelesleg eltűntetésére vetette be a hulahopp karikát, mert bizony nem volt megelégedve a felszedett úszógumikkal. Edző terembe sem ideje, sem kedve nem volt eljárni, valami olyan mozgásfajtát keresett, ami otthon is végezhető, egyedül is, nem kell hozzá gyakorlatokat tanulnia, és a nap bármely szakában kéznél is van a sporteszköze. Olyan „valamit” keresett, ami gyors hatékonyságú, könnyen kezelhető, nem foglal sok helyet és nem kerül százezrekbe.

Ő ezt a kis „kelléket” a hulahopp karikában találta meg, és a mai napig áldja az ötletét, hogy megvásárolta. Napi rendszerességgel használja, s ő ezt a sportot inkább vidám táncnak hívja, amit a számára épp kedves zenei aláfestéssel gyakorol, akkor, amikor éppen ideje van rá. Mónika – hívjuk így – arról mesélt nekünk, hogy a szülés után nem csak a zsírfelesleggel volt problémája, hanem az enyhén megereszkedett bőrével is, mely nem igazán tette lehetővé számára, hogy csinos bikinit viseljen.

Mióta „karikázik”, teljesen meg van elégedve a testével és természetesen ennek hatására az önbizalma is a helyére került.

Természetesen az első pár „edzés” még lehet fárasztó, hiszen a karikával való mozgáshoz nem igazán vagyunk hozzászokva, elfáradhat a derék és a csípő is. Ám a rendszeres gyakorlás hatására nagyon gyorsan elérjük a karika hosszú percekig tartó, folyamatos „pörgetését’ deréktájon anélkül, hogy az lepottyanna.

Ha kitartóak vagyunk és tényleg egy vidám táncnak fogjuk fel az egészet, egy jó zenei kísérettel, akkor pár hét után jó pár centiméterben mérhető eredményt fogunk tapasztalni, természetesen mínuszban (!) a derekunk környékén. Ugye csábító eredmény? Nem sok olyan sport van, mellyel ezt ennyire hamar elérhetnénk.

Látható, Móni tapasztalataiból is, hogy valóban oda kellene figyelnünk erre a sporteszközre is, ha szeretnénk elkezdeni mozogni. Persze most időszerű is belevágni, hiszen megérkezik lassan a bikiniszezon! A karikázás segíthet nekünk elérni a tökéletes alakot, erőfeszítés nélkül, gyorsan, még a strandolás megkezdése előtt!

Sokunk számára a nehézséget a sportolásban az időhiány okozza, nem igazán van sem időnk, sem kedvünk a napi munka, a takarítás, főzés, bevásárlás után elindulni az edzőterembe, vagy keresni egy parkot a futáshoz, kocogáshoz. Futni például esőben, orkánban, vagy télen egyáltalán nem szeretünk. Ilyen esetekben is kiváló megoldás a hulahopp karika, hiszen nyugodtan „táncolhatunk” vele a szobában, vagy a konyhában is (csak nehogy leverjünk valamit a tánc hevében!)

A bejegyzés trackback címe:

https://aktivsport.blog.hu/api/trackback/id/tr2312534303

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Aktivsport

Rajongj bármilyen sportért, mi írunk róla és a felszerelés miatt sem kell aggódnod...mi megszerezzük Neked! Nézz körül webáruházunkban is, megéri!

HTML

süti beállítások módosítása