4 érv a felfújható kajak mellett

Javában tombol a nyár. Aki most azt mondja, legszívesebben nem egy kellemes vízparton tartózkodna, feltehetőleg nem saját akaratából tesz így. Legtöbbünknek a melegről azonnal a strand jut az eszébe, de nem mindenkinek.

A nyári hónapokban rengetegen ragadnak evezőlapátot, hogy szenvedélyüknek hódolhassanak. Akadnak azonban olyanok is, akik bár szívesen kajakoznának, mégsem tehetik, hiszen nincs kapacitásuk egész évben tárolni a csónakot, és az alkalmankénti bérlésben sem hisznek. Ha Te is ezekkel a problémákkal küzdesz, mondunk 4 jó érvet, amely egyértelműsíti, miért van szükséged egy felfújható kajakra.

1. Hordozható


Biztosan fel tudod idézni a méretes fémvázakat, amelyeken általában a merev műanyag kajakokat tárolják. Bizonyára tapasztaltad már - vagy el tudod képzelni, - mennyire körülményes lecipelni a csónakot a legközelebbi tóra vagy folyóra.

Ezt a kellemetlen képzetet most azonnal el is felejtheted. Helyette gondolj arra a kellemes képre, ahogyan egy könnyedén kezelhető kézi pumpával néhány perc alatt felfújod a hordozható kajakod, majd vízre dobod és evezel. A kiruccanás végén pedig egyszerűen leereszted a csónakot, és a következő szezonig abban a szekrényben tárolod, ahol eddig.

30171146_l.jpg

2. Pehelykönnyű


Aki ült már kajakban, tudja, aki még nem, sejtheti, eleinte mennyire nehéz irányban tartani a csónakot. Ebben vastagon benne van a műanyag kajakok súlya. Értelemszerűen, minél kisebb egy test tömege, annál egyszerűbb megváltoztatni a mozgási irányát.

Ha tehát most szeretnél megtanulni evezni, vagy egyszerűen szeretnél egy könnyebben írányítható csónakot, a felfújható kajak mindenképpen jó választás számodra.

3. Masszívak és rendkívül stabilak


Sokan azért nem ülnek csónakba, mert félnek attól, hogy vízbe borulás esetén a csónaktest maga alá temetné őket, így akadályozva a felszínre jutást. A felfújható kajakok rendkívül stabilak a vízen, de ha mégis felborulnának, könnyű súlyuknál fogva lényegesen egyszerűbb visszabillenteni őket.

4. Azonnal a tiéd lehet


Ahhoz, hogy legyen egy saját felfújható kajakod, semmi mást nem kell tenned, mint webshopunkon leadni a rendelésed, megvárni a futárt, vagy befáradnod valamelyik átvételi pontra.

Ha bármilyen kérdésed van a felfújható kajakokkal vagy egyéb sporteszközökkel kapcsolatban, keress minket bizalommal!

A bejegyzés trackback címe:

https://aktivsport.blog.hu/api/trackback/id/tr3414132145

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Aktivsport

Rajongj bármilyen sportért, mi írunk róla és a felszerelés miatt sem kell aggódnod...mi megszerezzük Neked! Nézz körül webáruházunkban is, megéri!

HTML

süti beállítások módosítása