Modern irodába csocsóasztal

Manapság egyre jobbon terjed az a trend az irodákban, ami az irodát kreatív hellyé és egyben egyben játszótérré tenisz a felnőtteknek. 

Az irodai élet a 21. században kezd átalakulni, ezt az átalakulást egyre több cég próbálja követni és próbál olyan modern irodákat létrehozni, olyan munkahelyet és teret biztosítani dolgozóiknak ami erősíti a közösséget a kreatív és nyugodt légkört.

Ezekre a modern irodákra a játszótér kifejezés sokszor szó szerint értendő, hiszen nem csak különleges belső dizájnnal és megoldásokkal találkozhatunk, hanem sok esetben valóban játékok és szabadidős tevékenységhez kapcsolódó eszközök kerültek beállításra egy-egy szobába. 

Természetesen vannak örök slágerek mint a csocsó, vagy a ping-pong, de ugyan így több helyen felfedezhető már a mini golf vagy egy mini biliárd asztal is.  

A modern iroda egyre jobban terjed, nem véletlenül, mivel a dolgozókat már nem csak a fizetés, megbecsüléssel lehet megtartani, hanem egyedi, ügyes plusz megoldásokkal is. Hogy miért? Gondoljunk csak bele. Bemegyünk egy átlagos, még szépnek is mondható irodába, ahol egész nap az fehér falakat bámuljuk. Vagy, bemegyünk egy színes, tágas irodába, ahol még a szüneteinkben játszhatunk is. Hát nem jobb?

Nézd meg válogatásunkat, hogy, hogy is néz ki képekben egy ilyen iroda.

Csocsó

pebble-office-11.jpg

Pingpongasztal

gensler-office-prezi-2.jpg

Biliárd

google_pittsburgh_5_gameroommicrokitchen.jpg

15 játék az egyben


5930025.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://aktivsport.blog.hu/api/trackback/id/tr2714404326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Aktivsport

Rajongj bármilyen sportért, mi írunk róla és a felszerelés miatt sem kell aggódnod...mi megszerezzük Neked! Nézz körül webáruházunkban is, megéri!

HTML

süti beállítások módosítása