3 ellenállhatatlan karácsonyi ajándék öltet sportimádóknak

Még el sem mosogattuk a Télapó által hátrahagyott sütis tányért, a tisztára sikált csizmák még mindig ragyognak, de az ajándékozási láz még most sem ér véget. Sőt, most veszi csak kezdetét az igazi vásárlási roham. Egy igazán találó ajándék kiválasztása nagyon hosszú időt is igénybe vehet, ezt szeretnénk megspórolni neked aktuális cikkünkkel. Megmutatjuk, mivel lephetsz meg egy igazi sportimádót.

aktivposrt_49_1.jpg

1. Sporttáska

Egy sporttáska tipikusan az az ajándék, amely bármilyen alkalommal, bármikor tökéletes lehet egy olyan személy számára, akiről tudod, hogy odafigyel az egészségére, és rendszeres testmozgást végez. Ebből adódóan karácsonyi ajándékként is remekül megállja a helyét. Egyszerűen nincs olyan, hogy egy strapabíró, masszív sporttáska ne jönne jól.

2. Pulzusmérő óra

Évekkel ezelőtt a legtöbben még megelégedtünk azzal, hogy rendszeresen sportolunk. Ma már ennél többet szeretnénk kihozni a testünkből. A szimpla edzések helyét átvették az irányított, ellenőrzött edzéstervek, melyek folyamatosan analizálják teljesítményünket, majd ez alapján határozzák meg a következő teljesítendő célokat, illetve az edzések nehézségét, valamint időtartamát.

Ha magasabb árkategóriában keresel ajándékot, lepd meg sportimádó barátod vagy családtagod egy pulzusmérő órával! Nem számít, hogy az illető kerékpározik, fut vagy testépítéssel foglalkozik, a pulzusmérő karórának mindenképpen nagy hasznát veszi majd. 

3. Görkorcsolya és jégkorcsolya egyben

Nem elírás, valóban létezik ilyen sportszer. Ennek a korcsolyának az a különlegessége, hogy cserélhető vázszerkezetének köszönhetően télen jégkorcsolyaként, nyáron pedig görkorcsolyaként használható. 

Ha szeretnél örömet okozni egy olyan barátodnak vagy családtagodnak, akinek mindene a korcsolyázás, garantáltan nagy sikered lesz az állítható téli-nyári korcsolyával.

Ha pedig külön vásárolnád meg ezeket : https://www.aktivsport.hu/jétkorcsolyák

Görkorcsolyák: https://www.aktivsport.hu/görkorcsolya

Az elkövetkezendő hetekben még számíthatsz tőlünk frappáns karácsonyi ajándéktippekre, úgyhogy érdemes figyelemmel követned hetente frissülő blogbejegyzéseinket

A bejegyzés trackback címe:

https://aktivsport.blog.hu/api/trackback/id/tr5117905927

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Aktivsport

Rajongj bármilyen sportért, mi írunk róla és a felszerelés miatt sem kell aggódnod...mi megszerezzük Neked! Nézz körül webáruházunkban is, megéri!

HTML

süti beállítások módosítása