Alkatrész trambulinhoz? A biztonságos trambulinhasználathoz

Itt a tavasz, fantasztikus idő van, már van akik előkerültek a régi trambulinok, de sok garázsból még csak most veszik használata. Egy trambulinon ugrálni, minden gyerek arcára mosolyt csal. Tökéletes kerti időtöltés egy felhőtlen tavaszi vagy nyári napon. A trambulinon ugrálásnak is megvannak a maga veszélyei, ezért fontos, hogy legyünk óvatosak és betartsuk pár szabályt.

A trambulint megfelelően karbantartva megnövelheted trambulinod élettartamát és biztonságosságát is.

A karbantartás növeli a biztonságot 


Fontos, hogy rendszeresen ellenőrizd nem sérült-e a trambulin, és ha igen lecseréld a szükséges alkatrészt.

Főleg ilyenkor, amikor tavalyról kerülnek elő a trambulinok érdemes használat előtt ellenőrizni, hogy minden alkatrész megfelelő állapotban van-e. Ha valami hibás, vagy elhasználódott mindenképpen érdemes cseréni, hisz gyermekünk biztonsága az első. 

Milyen alkatrészt vásároljunk?


Az alkatrész kiválasztásánál a legfőbb szempont, hogy tudjuk milyen gyártmányú trambulinunk van, esetlegesen honnan vásároltuk. Nagy valószínűséggel onnan fogunk tudni alkatrészt is beszerezni, ahonnan vásároltuk, de ha vásárlás előtt állnánk, ez is egy fontos szempont lehet.

pulling-spring.jpg

Azért is fontos tudni milyen gyártmányt vásároltunk, mert a különböző gyártmányú/márkájú trambulinokhoz nem biztos hogy jó ugyanaz az alkatrész, még ha méretre, kinézetre esetleg meg is egyezik.

Az alkatrész beszerzésen kívül ajánlott rendszeresen tisztítani az ugrálófelület is. Nedves ruhával távolítsd el a koszt, majd töröld át száraz ruhával is.

Ha felmérte trambulinját, és szüksége lenne bármilyen trambulin alkatrészre, vagy kiegészítőre, tekintse meg kínálatunkat, és vásároljon kedvező árú, kiváló minőségű termékeink közül! Kérdése, vagy észrevétele lenne? Vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!

Kellemes időtöltést és biztonságos ugrálást kívánunk!

A bejegyzés trackback címe:

https://aktivsport.blog.hu/api/trackback/id/tr613851018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Aktivsport

Rajongj bármilyen sportért, mi írunk róla és a felszerelés miatt sem kell aggódnod...mi megszerezzük Neked! Nézz körül webáruházunkban is, megéri!

HTML

süti beállítások módosítása