Mit NE tegyél trambulin vásárlásakor?

Hamarosan itt a szezon, így összeszedtünk Neked pár dolgot, amit ne tegyél a trambulin vásárlásakor. Hogy a legoptimálisabb felállítani, és mikre kell figyelni vásárláskor?

Melyik trambulin az ideális?

Hát először is nézzük meg mekkora helyünk van, és mennyi összegből gazdálkodhatunk a vásárláskor. A trambulin felállításánál fontos, hogy alatta és mellette is legyen bőven hely, egyenes talaj a legoptimálisabb. Hány gyerek használja? A gyártók egy gyerekre adják ki, hogy biztonságosan használható, de ahogy tudjuk, nem csak egy gyerek szokta használni egyszerre a trambulint. Viszont ilyenkor mindig ügyeljünk a biztonságra, és legyen legalább egy felnőtt az ugráló gyerekek mellett.

stock-photo-little-children-trampoline-garden.jpg

Melyik trambulint ne válasszuk?

Az a trambulin nem jó, amelynek nem lesz alkatrész utánpótlása. Hiába veszed meg olcsón egy trambulint, ha egy-két év múlva dobhatod is ki, mert nem találsz hozzá megfelelő rugóvédőt, vagy rugót, esetleg hálót. A gyártók általában a saját trambulinukhoz gyártják az alkatrészeket. Ha belegondolsz, megéri olcsón megvenni? Költs rá inkább pár ezer, tízezer forinttal többet, mert még így is jobban jársz, minthogy egy teljes új szettet kell venned, mert semmilyen alkatrész nincs hozzá. Ugye nem éri meg?

Hol vegyek akkor trambulint?

Olyan helyet keress ahol tartanak alkatrészeket, nézd meg a weboldalon, kérdezz rá ha személyesen vásárolsz. Ha nincs alkatrész, vagy nem tudják, hogy lesz-e hozzá ne vedd meg azt a terméket. Arra is kérdezz rá, hogy mennyi időtartalma az alkatrészeknek, de általánosságban elmondható, hogy egy hobby trambulinnak kb. 2-3 év, utána a rugóvédőt, vagy egy-két rugót lehet le kell cserélned. Ha egy komolyabb trambulint vásárolsz, mint pl. a Jumpking márkásak, ott hosszabb élettartalma lehet számítani. 

Ezek tükrében érdemes trambulin választanod, legfőképpen azt ajánljuk, hogy olyantól vásárolj, akinek ez a profiljába vág, ne pedig teljesen más fő profillal rendelkező cégtől. 

A bejegyzés trackback címe:

https://aktivsport.blog.hu/api/trackback/id/tr2118051886

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Aktivsport

Rajongj bármilyen sportért, mi írunk róla és a felszerelés miatt sem kell aggódnod...mi megszerezzük Neked! Nézz körül webáruházunkban is, megéri!

HTML

süti beállítások módosítása