Fújj egyet a nyári hajtás előtt, 3 eszköz, amitől jobb lesz a nyarad!

Tavaszból lassan nyárba fordul az időjárás, és ilyenkor számtalan szabadtéri program válik elérhetővé. A kempingezéstől, az evezésen át, egészen a strandolásig elképesztő mennyiségű opciód van a kikapcsolódásra. Mindössze néhány kiegészítőre van szükséged, hogy a kikapcsolódás valóban szórakoztató legyen!

1. Kemping cuccok

Ha imádod a természetet, és számodra kikapcsolódást jelent, hogy minél több időt tölts a szabadban, feltehetőleg mindent megadnál egy kiadós, élménydús túráért a hegyekben. Attól függ milyen kényelemben akarsz lenni, hogy milyen eszközöket kell beszerezned. 

A legfontosabb a sátor. Legyen vízálló, és megfelelő méretű. A sátor aljára jöhet a polifoam, vagy a felfújható ágyak. Ezekre jön a hálózsák, aminek a kiválasztása az évszaktól függ (lehet nyári, több évszakos vagy pehely), de ha nem szereted, hogy nem tudsz mozogni, és van rá lehetőséged bepakolni, használhatod az egyik otthoni paplanodat vagy takaródat is.

stock-photo-the-guy-with-the-girl.jpg

2. Kajakra fel kéne fújnod egy csónakot

Vagy kajakot :) Korábban már írtunk egy cikket az evezés pozitív élettani hatásairól. Nyáron természetesen a szabadban való evezést ajánljuk, egy saját csónak azonban túl sokba kerül. Vagy mégsem?

Az elmúlt években egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a felfújható kajakok vagy csónakok. Ezek ugyanis nemcsak olcsóbbak, mint a fémből készült társaik, hanem praktikusabban és kényelmesebben is tárolhatók, így a téli időszakban nem foglal akkora helyet a garázsban, és a nyaralás alkalmával sem lesz problémás az utaztatása. Egy ilyen felfújható eszközt akár a kempingezésre is magaddal vihetsz, és evezhetsz, evezhettek együtt. Hát nem jól hangzik? 

3. Légy a hullámok királya

Vagy királynője. Ha már nyár és jó idő, akkor válassz kedvednek megfelelő matracot, színeset, nagyot, kicsit, feketét, fehéret vagy amilyet csak akarsz. A kínálat végtelen! Ezen kívül, ha nem csak pihenni szeretsz jöhet egy kis hobby búvárkodás, vagy úszás is! Gondold végig milyen tervezid vannak a nyárra és ennek megfelelően szerezd be a cuccoka! Ehhez minden eszközt megtalálsz webáruházunban: https://www.aktivsport.hu/vizisport-es-strandcikkek

Készülj fel a nyárra időben, nézd meg a szekrényben mik lapulnak és szerezd be a legújabb trendnek megfelelő eszközöket is!

A bejegyzés trackback címe:

https://aktivsport.blog.hu/api/trackback/id/tr7318044368

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Aktivsport

Rajongj bármilyen sportért, mi írunk róla és a felszerelés miatt sem kell aggódnod...mi megszerezzük Neked! Nézz körül webáruházunkban is, megéri!

HTML

süti beállítások módosítása