3 hiánypótló tipp az otthoni alakformáláshoz, nőknek

Különösen a téli hónapok végéhez közeledve érezhetjük egyre inkább azt, hogy le kell adnunk néhány kilót, és formába kell hozzuk a testünket, hogy tavasszal ne kelljen kapkodva, szenvedve diétáznunk és sportolnunk, hogy a strandszezonra elégedettek legyünk magunkkal.

Sokan azonban nem szeretnek edzőtermekbe járni, inkább otthon végeznének alakformáló gyakorlatokat.

Mai cikkünkben nekik adunk néhány tippet.

aktivsport_05_2.jpg

1. Otthon is végezhető súlyzós edzések

Az izmok stimulálása az alakformálás egyik, ha nem a leghatékonyabb módszere.

Kétségtelen, hogy az aerobik, illetve az ehhez hasonló mozgások jó zsírégetők, a súlyzós edzések azonban nagy intenzitású, izolált mozgást jelentenek az izmok számára, ezért olyan hatékonyak, ha alakformálásról van szó.

Ráadásul nem kell nagy súlyokkal dolgoznod ahhoz, hogy látható eredményt érj el.

Egy 3 kg-os neoprén súlyzó segítségével valamennyi alakformáló gyakorlatot el tudsz majd végezni.

Ezek a kis súlyzók rendkívül sokrétűek, használatuk bemelegítésekhez, fitnesz, aerobic, iskolai torna gyakorlatokhoz, erőnléti edzésekhez, és küzdősportoknál ütésgyorsításhoz is ajánlott.

2. Az expander is a segítségedre lehet

Amennyiben kiemelten szeretnél foglalkozni a tested felső izomzatainak edzésével, a gumis expander rendkívül jó szolgálatot tehet neked.

Az expander segítségével hatékonyan edzheted a váll-, mell-, has- és hátizmaid, valamint a bicepszed is.

A lényeg az, hogy a gyakorlatokat következetesen, heti több alkalommal végezd el, hogy elérd a kívánt hatást.

3. Egy jó fitneszszőnyeg elengedhetetlen kellék

Amennyiben az otthoni edzés mellett döntöttél, mindenképpen érdemes beszerezned egy fitneszszőnyeget, hogy ne a hideg padlón kelljen edzened, és a padlószőnyeget se izzadd össze.

Egy jó fitneszszőnyeg éppen annyira puha és vastag, hogy kényelmes legyen rajta a gyakorlatok elvégzése, emellett ellenáll a nedvességnek és az izzadságnak is.

Kompakt kiszerelésének köszönhetően pedig - a fent említett eszközökkel egyetemben bárhová, akár a családi nyaralásra is magaddal viheted, és folytathatod az edzést.

Reméljük, sikerült hasznos alakformáló tippekkel ellátnunk, és magad is elégedett leszel az eredményeiddel!

Örömmel tudatjuk veled, hogy 20. születésnapunk alkalmából 02.24-én minden AktivSport terméket 30%-kal olcsóbban vásárolhatsz meg, és addig is folyamatos akciókkal jelentkezünk minden héten.

Mi ezzel szeretnénk hozzájárulni a sikeres életmódváltásodhoz.

A bejegyzés trackback címe:

https://aktivsport.blog.hu/api/trackback/id/tr5313643116

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Aktivsport

Rajongj bármilyen sportért, mi írunk róla és a felszerelés miatt sem kell aggódnod...mi megszerezzük Neked! Nézz körül webáruházunkban is, megéri!

HTML

süti beállítások módosítása