Pancsolás a kertben

Így, hogy most közeleg a nyár, vagy már itt is van, sokan megkezdik a nyaralás tervezgetését, hogy minél hamarabb vízközelbe kerüljenek. Mások viszont egyszerűen kimennek a kertbe, és máris csobbanhatnak. Egy, az Aktivsport.hu kínálatából is beszerezhető kerti medencében nemcsak a gyerekek pancsolhatnak; ez természetesen attól függ, mekkorát választunk. A felfújható, műanyag medencék a legkisebbek nyarát teszik élvezetessé, és általában egy-két szezont bírnak ki, vagy akár még kevesebbet, ha kutya vagy macska is lakik a kertben. A megerősített felső peremmel rendelkező medencét már tovább bírják, és a macskakarmokkal, illetve a rászálló madarakkal vagy ráeső faágakkal szemben is ellenállóbbak.

medence.jpg 

Merev falú medencék

 

A csővázas, merev falú medencék már tartósabbak. A fém oldaltámaszos medence kibírja a testvérek birkózását, és a háziállatok sem tesznek benne kárt. A stabil, időtálló típus akár 5 évig is használható. Ezek a típusok drágábbak, de mivel a medence tartós, a befektetés megtérül. A mélység kiválasztásánál vegyük figyelembe, hogy főként ki fogja használni, illetve, hogy mekkorák a gyermekek. A méret meghatározásánál természetesen az is fontos, mekkora hely áll a rendelkezésünkre a kertben a medence elhelyezésére.

 

A medence elhelyezése

 

A medencét lehetőleg egyenletes, vízszintes felületre helyezzük; oda, ahova a legtovább süt a nap, és lehetőleg nem lógnak fölé faágak, amelyekről bármi beeshet a vízbe. A medence alá érdemes nikecelt tenni, így nem szúrja ki semmi az alját, és lassabban hűl ki a vize. Számoljunk azzal is, hogy a víz felmelegedéséhez idő kell: a legfeljebb 300 centis átmérőjű medencék esetében ez néhány nap alatt megtörténik; a nagyobbak esetén erre értelemszerűen többet kell várni. A víz tisztításához érdemes egy vízforgató berendezést használni, illetve használaton kívül letakarni egy fóliával.

A bejegyzés trackback címe:

https://aktivsport.blog.hu/api/trackback/id/tr337519926

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Aktivsport

Rajongj bármilyen sportért, mi írunk róla és a felszerelés miatt sem kell aggódnod...mi megszerezzük Neked! Nézz körül webáruházunkban is, megéri!

HTML

süti beállítások módosítása