Mit vigyek magammal a tengerparti nyaralásra?

Nem kérdés, hogy indulás előtt ellenőrzöd, bekészítetted-e az irataid, a nyaralásra szánt készpénzt, repülőút esetén a vouchert és az adott éghajlatnak megfelelő ruhákat. De biztos vagy benne, hogy minden olyan felszerelést beszereztél, amely elengedhetetlen egy hibátlan tengerparti nyaraláshoz? Lássuk a listát!

aktivsport_30_2.jpg

Naptej

Magától értetődőnek tűnik, de valószínűleg éppen ezért, rengetegen esnek abba a hibába, hogy nyaralás előtt otthon felejtik a naptejet. Válaszd ki a bőrtípusodnak legmegfelelőbbet és az első dolog ez legyen, amit a bőröndbe pakolsz. Ha világosabb a bőröd és a hajszíned, magasabb faktorszámú naptejet kell venned, mint a sötétebb bőrtónusú, barna hajú embereknek.

Búvárszett

Ha tengerparton nyaraltok, semmiképp se felejts el beszerezni egy alapszintű búvárszettet. Egy jól záró búvárszemüveg és egy búvárpipa segítségével alaposan szemügyre veheted a tenger élővilágát. Hatalmas élmény együtt úszni a halakkal, megfigyelni a tenger élővilágának partközelbe merészkedő élőlényeit. Akik igazán komolyan gondolják a merülést, az élmény fokozására beszerezhetnek egy búváruszonyt is.

Matrac és egyéb strandjátékok

Nem csak a gyerekek számára hatalmas élmény a strandmatrac. Mi, felnőttek is szívesen sütkérezünk a napon, miközben lágyan lebegünk a hullámzó tenger felszínén. Ahogy a különböző labdajátékokat is imádjuk a vízben és a vízparton egyaránt. Ezért érdemes még itthon beszerezned a matracot, a strandlabdát és a pumpát, hiszen a tengerparton egészen biztosan drágábban kapod meg ezeket.

Strandcipő

A filmekkel ellentétben a valóságban nem minden tengerpart homokos. A legtöbb helyen kavicsok keserítik meg a strandolók életét. Ráadásul nem példa nélküli az sem, hogy a vízpart közelében tengeri sünök lapulnak, melyek tüskéi könnyen a fürdőzők talpába fúródhatnak. Ennek elkerülése érdekében nem árt beszerezned egy praktikus strandcipőt vagy strandszandált, amely megóvja a talpad a kavicsoktól és a tengeri sünöktől.

 

Reméljük, hasznosnak találtad a nyaraláshoz szánt listánkat és segítségével felejthetetlen napokat tölthetsz valamely csodás tengerparton.

A bejegyzés trackback címe:

https://aktivsport.blog.hu/api/trackback/id/tr7712720292

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Aktivsport

Rajongj bármilyen sportért, mi írunk róla és a felszerelés miatt sem kell aggódnod...mi megszerezzük Neked! Nézz körül webáruházunkban is, megéri!

HTML

süti beállítások módosítása