Ezekre a dolgokra mindenképpen szükséged lesz, ha tengerparti nyaralást tervezel a gyerekekkel

A nyaralásra való felkészülés minden évben ugyanannyira izgalmas és várakozásokkal teli. Különösen igaz ez akkor, ha a teljes család útnak indul. Az évek során feltételezhetően már kitapasztaltad, mire van feltétlen szükséged egy tengerparti nyaralás során, de mi a helyzet a srácokkal? Az ő bőröndjüket is fel tudod tölteni hasznos dolgokkal?

1. Fő a biztonság


Sokan nem gondolnak prioritástként a karúszókra, pedig hidd el, hatalmas biztonságérzetet nyújt a szülők számára, ha a gyerek egy ilyen felszereléssel merészkedik a vízbe. Tévedés azt gondolni, hogy csak azoknak a srácoknak van szükségük karúszóra, akik nem tudnak úszni. Azok a gyerekek is nagy hasznát veszik a sportszernek, akik tudása még nem elég magabiztos ezen a téren.

Ráadásul ezzel a kiegészítővel a szülők is nyugodtan taníthatják a gyerekeket úszni. A felfújható karúszót lehet használni a tengerben, folyóban vagy klórozott vízben is. Két légkamrás, külön szelepekkel felszerelt, kényelmes és biztonságos használatú.

39202304_l.jpg

2. Védelem a nappal szemben


Mindenképpen gondoskodnod kell a gyerekek bőrének megfelelő naptejek és egyéb napsugárzástól védő krémek és spray-k beszerzéséről. Ezenfelül nem árt egy napernyőt vagy egy strandon felállítható sátrat is beszerezni, hogy a napszúrás se fenyegesse a családot.

3. A szem védelme


Mindegy, hogy milyen vízről beszélünk, a gyerekek szeme rendkívül érzékeny. Legyen szó éppen klórozott, sós vagy folyó vízről, nem tanácsos engedni, hogy a gyerek szemébe menjen, mert a gyulladástól kezdve a különféle fertőzésekig számos veszély leselkedik a gyerkőc szemeire.

Azt azonban hiába kéred egy gyerektől, hogy ne dugja víz alá a fejét - mintha a falnak beszélnél. Így tehát elengedhetetlen egy jó minőségű úszószemüveg beszerzése, mielőtt elindulnátok a nagy utazásra.

Ezek csak az alapkellékek. Ha további hasznos strandfelszereléseket keresnél, kínálatunkban garantáltan megtalálod.

Kellemes nyaralást kíván az egész család számára az Aktívsport!

A bejegyzés trackback címe:

https://aktivsport.blog.hu/api/trackback/id/tr1914152837

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Aktivsport

Rajongj bármilyen sportért, mi írunk róla és a felszerelés miatt sem kell aggódnod...mi megszerezzük Neked! Nézz körül webáruházunkban is, megéri!

HTML

süti beállítások módosítása