A nyár a legtöbb gyerek kedvenc évszaka, de a felnőtteknek sincs okuk panaszra

Jellemző, hogy télen a nyarat várjuk, nyáron a telet. A gyerekek számára a nyári időszaknak azonban van egy különleges előnye a télivel szemben, mégpedig a hosszú iskolai szünettel párosuló strandidő. Aktuális cikkünkben arról írunk, hogy teheted felejthetetlenné az idei nyarat gyermekeid számára.

1. Naptej - de milyet, mennyit és mikor?


A Benu gyógyszertár részletes cikkben fejti ki, mi alapján érdemes naptejet választanunk. Ezt alapul véve a következőkre kell odafigyelnünk:

- bőrtípus (4 bőrkategória létezik az egészen világostól a kreolig)
- faktorszám (ez azt jelöli, hogy adott naptej használatával mennyi időt tölthetünk a napon)
- fizikai vagy kémiai védelem (a fizikai a bőrön megtapadva veri vissza a sugarakat, a kémia a bőrbe való felszívódás után)
- állag és textúra (választhatunk napolajból, krémekből, naptejből, permetből és habból)
- vízállóság (a vízálló naptejet is újra kell kenni idővel, de alapvetően jobb a kisgyermekek számára)
kerülendő összetevők (Oxybenzone, benzalazin, benzofenon Octocrylene Octinoxate, Octyl-methoxycinnamate (OMC) Para-amino-benzoesav (PABA))

2. Játék mindenek felett


A gyerekek agya nem meglepő módon folyamatosan a játék körül forog. Nincs ez másképpen nyáron sem, amikor leggyakrabban különféle vízi játékokat és eszközöket szeretnének. A kínálat bőséges, választhatunk csónakok, gumimatracok, vízipisztolyok, labdák, horgászbotok és egyéb ötletes játék közül.

54980261_l.jpg

3. Amit a gyerekek imádnak: saját medence


Akik kertes házban lakok, azok számára nem jelent különösebb kihívást egy medence beszerzése. Korábban már írtunk egy kimerítő cikket arról, hogy milyen lehetőségeik vannak azoknak, akik medencét szeretnének, és melyik a legkifizetődőbb döntés.

Egy biztos, a gyerekek imádni fogják, bármilyen medencét választasz is, hiszen számukra nem a medence mérete vagy az úszás lehetősége fontos, hanem a pancsolásé, ami garantált egy műanyagfalu medencében is. Ha pedig extraként beszerzel néhányat a fent említett játékok közül, nyert ügyed van.

A bejegyzés trackback címe:

https://aktivsport.blog.hu/api/trackback/id/tr8114155791

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Aktivsport

Rajongj bármilyen sportért, mi írunk róla és a felszerelés miatt sem kell aggódnod...mi megszerezzük Neked! Nézz körül webáruházunkban is, megéri!

HTML

süti beállítások módosítása