Jégkorcsolyázás Budapesten, na de hol?

Most már szinte az összes jégkorcsolya pálya megnyitott, és az idő is kedvez ennek a sportnak. Budapesti szabadtéri jégpálya körképünkkel megmutatunk pár helyet, ahol idén élvezheted ezt a sportot.

Szabadtéri jégkorcsolya pályák:

1. Városligeti műjégpálya


Talán az egyik legismertebb, amely elég nagy területen korcsolyázhatunk, így ha sokan vannak, akkor is viszonylag jól lehet korcsolyázni. Hétköznap a diákjegy 1 000 Ft-ba (péntek délutántól 1 500 Ft), a felnőtt jegy 1 500 Ft-ba (péntek délutántól 2000 Ft) kerül, 6 éves kor alatt pedig ingyenesen használható. 

2. Adventi ünnep a Bazilikánál


Ez a rendezvény az európaiak véleménye szerint a kontinens negyedik legimpozánsabb karácsonyi forgataga. A látványos, élményekkel teli adventi találkozópont egyedülálló, Bazilikára vetített, háromdimenziós fényfestést, ingyenes korcsolyapályát, különleges kézműves portékákat is kínál a vendégeknek január elsejéig.

ice-skating-235547_1920.jpg

3. Advent Óbudán – Fő tér és Csobánka tér


Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata az adventi ünnepek kezdetével és az Advent Óbudán programsorozat keretein belül idén is két helyszínen nyitja meg igyenes jégpályáit.

Nyitás: 2018. november 30. péntek 18.00

Nyitva tartás: Fő téri jégpálya a hét minden napján: 8.00–22.00 óra között, a Csobánka téri jégpálya a hét minden napján: 8.00–20.00 óra között.

4. Bála jégpálya


2018. december 1-én 14 órától újra megnyitja "jegét"a Bálna Budapest INGYENES korcsolyapályája!

Ahogy minden évben, idén is várunk mindenkit várnak a Bálna Nehru park felőli oldalánál felállított, ingyenes korcsolyapályánkon. A jégpálya területe 450 m2-es (15x30 m-es).

+1 tipp


Igaz ez fedett élmény, de ha valami extrémebbre vágysz, akkor ajánljuk a esti/éjszakai korizást. Zenés jégdiscoval várnak a Jégkertben 2018 december 1-jén és utána minden szombaton 21 órától!

Az éjszakai korizásra korlátozott számban lehet csak belépőt venni, ezért érdemes elővételben megvenni a jegyeteket, hogy legyen biztos legyen helyed, erre két lehetőséged is van:

- online bankkártyával a weboldalon: www.jegkert.hu/ejszakaikori
- vagy személyesen: a Jégkertben nyitvatartási időben (Minden nap 8-23 óra között 1027 Bp. Bakfark Bálint u. 2.)

Jó korizást kívánunk, és ha szükséged lenne még bármilyen jégkori felszerelésre, akkor bátran keresd fel webáruházunkat: https://www.aktivsport.hu/jegkorcsolya-hoki 

A bejegyzés trackback címe:

https://aktivsport.blog.hu/api/trackback/id/tr3414406040

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Aktivsport

Rajongj bármilyen sportért, mi írunk róla és a felszerelés miatt sem kell aggódnod...mi megszerezzük Neked! Nézz körül webáruházunkban is, megéri!

HTML

süti beállítások módosítása