Megéri otthonra medencét vennem?

Javában tombol a nyár, és tudod, hogy még hónapokon keresztül kitart a strandidő. Szeretnétek minden napot vízparton tölteni a családdal vagy a barátokkal, de őszintén, kinek van erre mindig ideje és pénze? Megfordult a fejedben, hogy érdemes lenne beszerezned egy otthoni medencét, de nem tudod, megéri-e befektetned egyre? Segítünk neked körbejárni a kérdést, hogy biztosan a legjobb döntést hozd.

A medence és a lakókörnyezet


Mielőtt komolyabban fontolóra vennéd a medencevásárlást otthonra, érdemes végiggondolnod a lakókörnyezeted adta lehetőségeket. Panelban egyértelműen kizárt a medence. Marad a strand. Ha viszont kertes házban laksz, szabad a pálya.

Ha van egy kis udvarod, amelyen felállíthatod az otthonra vásárolt medencét, nyert ügyed van. Csupán két dologra kell figyelned. Az egyik, hogy mekkora területen helyezheted el a medencét, hogy ne zavarjon a kerti grillezések vagy az autód beparkolása közben. A másik, hogy olyan helyen állítsd fel a medencét, ahol nem sérülhet annak alsó része. Ezt a problémát egyébként egy medence alátéttel kiküszöbölheted.

A medence és a gyerekek


Ha a családban vannak gyerekek, nincs kérdés. A gyerekek imádják az egész napos lubickolást. Az otthoni medence kiváló szórakozást nyújt 12-13 évnél fiatalabb gyermekek számára, de hidd el, a kamaszok is szívesen elhűsölnek majd benne. És valljuk be őszintén, egy kicsit mindannyian gyerekek maradtunk. Ha esetleg a kis gézengúzok nincsenek otthon, biztosan Te is szívesen hűsölsz egy kicsit a medencében.

aktivsport_29_1.jpg

Saját medence vs. strand


Meglepőnek tűnhet, de sokan annak ellenére vásárolnak otthoni medencét maguknak, hogy a közvetlen közelben kiépített strand is található. Ha jobban belegondolsz, ennek igen ésszerű okai vannak. 

A nyilvános strandokkal ellentétben egy otthoni medencére csak egyszer kell költened. Aztán már nincs belépő - maximum te szedhetsz a barátoktól. Ráadásul nincsenek kígyózó sorok sem, a bejáratnál vagy a büfénél. Akkor mártózol, amikor szeretnél és addig, amíg szeretnél.

Ha hosszú évekkel előre szeretnéd biztosítani a családi hűsöléseket, érdemes egy pillantást vetned otthoni medencéinkre. Ha kérdésed van, keress minket bizalommal.

A bejegyzés trackback címe:

https://aktivsport.blog.hu/api/trackback/id/tr8614911214

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Aktivsport

Rajongj bármilyen sportért, mi írunk róla és a felszerelés miatt sem kell aggódnod...mi megszerezzük Neked! Nézz körül webáruházunkban is, megéri!

HTML

süti beállítások módosítása