A forradalmian új Head Gravity teniszütő

Az egyik legnépszerűbb sport a világon a tenisz. A játékot a tenisz pá­lyán két elkülönített térfélen játssza teniszütővel és teniszlabdával – egyéni mérkőzés esetén egy-egy játékos, páros mérkőzésen két-két játékos. Cél: az ellenfél térfelére ütni a labdát úgy, hogy azt ő ne tudja szabályosan vissza ­ütni.

A teniszben használatos alap­vető ütések a következők: adogatás, ado­gatás-fogadás, alapütések, röpte, lecsa­pás. Egy teniszmérkőzés labdamenetekből, játékokból (game), játszmákból (szett) áll. Általában két nyert játszma jelenti a mérkőzés megnyerését. A hivatalos teniszmeccseket játékvezető irányítja, a vonalakat pedig vonalbírók figyelik, akik, ha a labda kint van, out-ot kiáltanak. A teniszmeccs menete, hossza szigorú szabályokhoz van kötve.

Rengetek versenyt rendeznek teniszben, amihez most egy új generációs ütőt fejlesztett ki a Head.

A Head új generációs ütője a Head Gravity névre hallgat. Ez az ütő egy forradalmian új vázszerkezetet kapott, amely fejlett GRAPHENE 360+ technológiával felszerelt. A Head Graphene 360 + technológiának köszönhetően tiszta ütések és magas flexibilitás jellemzi.

Nyilvánvaló, hogy ebben az ütőben rejlik az új erő.
rsg.jpeg

Az új Graphene 360+ technológiával fejlesztett teniszütő keretének formáját is megváltoztatták és speciális spirál szálakat építettek bele, így a legrugalmasabb ütővé vált a piacon tiszta ütésérzet érdekében. 

Erő, pontosság és flexibilitás!

A Head Gravity ütőcsalád ALEXANDER ZVEREV ajánlásával készült!

Nézd meg kínálatunkat: https://www.aktivsport.hu/Head+Gravity

Kipróbálnád a legújabb Head Gravity ütőt? Kövess minket facebook oldalunkon, megtudhatod hol tesztelheted ezeket az ütőket: https://www.facebook.com/aktivsport.sportboltwebaruhaz

 

A bejegyzés trackback címe:

https://aktivsport.blog.hu/api/trackback/id/tr7815019516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Aktivsport

Rajongj bármilyen sportért, mi írunk róla és a felszerelés miatt sem kell aggódnod...mi megszerezzük Neked! Nézz körül webáruházunkban is, megéri!

HTML

süti beállítások módosítása