6 tuti zsírégető mozgásforma

Az Egyesül Államok és Mexikó után Magyarország a világon a harmadik, Európában pedig az első, a legelhízottabb nemzetek listáján. Ez önmagában lesújtó hír, az azonban örömteli, hogy némi testmozgással rengeteget tehetünk a felesleg eltávolításáért, és közérzetünk javításáért. Ezért most megmutatunk 6 zsírégető edzést.

1 Gyaloglás


Bár sokan alábecsülik, a gyaloglás az egyik legjobb zsírégető mozgásforma. A szakértők szerint egy monoton, intenzív tempót kell fenntartanod, hogy a mozgás zsírégető hatású legyen. A gyaloglás mellett szól, hogy bárhol végezheted, és egy kényelmes sportruházaton kívül semmi sem szükségeltetik hozzá.

2 Biciklizés


Amellett, hogy növeli az állóképességet, a legproblémásabb területeken fejti ki hatását, a combon, és a fenéken. Közepes tempóban történő, 40 perces biciklizés már egy intenzív zsírégető edzésnek felel meg. Eredményeid tovább javíthatod, amennyiben ahová csak teheted, biciklivel jársz.

aktivsport_36_2.jpg

3 Aerobik


Az aerobik zsírégető hatása a megemelkedett pulzusszámmal végzett intenzív gyakorlatokban rejlik. Magyarországon már számos településen vehetsz aerobik órákat, de az interneten is rengeteg hasznos videót találsz.

4 Futás


Az alakformálás legnépszerűbbike. A futás valamennyi izmod megmozgatja, fejleszti az állóképességet, és jó tartást ad. A rendszeres futáshoz azonban mindenképpen érdemes beszerezned egy jó futócipőt.

5 Lépcsőzés


A futáshoz és a gyalogláshoz hasonlóan, a lépcsőzés is remek állóképesség-növelő. Ráadásul szinte bárhol, zavartalanul végezheted. A lépcsőzés rendkívül hatékony edzésforma a lábnak és a combnak.

6 Erősítő edzés


Edzhetsz saját súllyal és súlyzókkal is, ezek az edzésformák ugyanis egyaránt erősítik és szálkásítják az izmaid. Ennek köszönhetően a zsírégetés eredménye még látványosabb lesz. Az erősítő edzés ráadásul optimalizálja az anyagcseréd is, ami szintén alakformáló hatású.

A lényeg, hogy kezdj el edzeni valamit! Ne a kifogásokat keresd, hanem találd meg a számodra megfelelő mozgásformát, és csináld!

Amit még ajánldani tudunk. Edzés előtt két dologra kell figyelned. Az első, hogy mindig kellőképpen melegíts be, a második pedig, hogy az adott mozgásformához megfelelő sporteszközt vagy ruházatot szerezz be! Utóbbit webáruházunk kínálatából is megteheted: https://www.aktivsport.hu/

A bejegyzés trackback címe:

https://aktivsport.blog.hu/api/trackback/id/tr3915026442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Aktivsport

Rajongj bármilyen sportért, mi írunk róla és a felszerelés miatt sem kell aggódnod...mi megszerezzük Neked! Nézz körül webáruházunkban is, megéri!

HTML

süti beállítások módosítása