4 hasznos kellék túrázáshoz

Sokan az őszt tartják a legalkalmasabb időpontra egy kellemes túrázáshoz. Bátran kijelenthetjük, nem is ok nélkül, hiszen a sárguló őszi táj, a kellemesen hideg és borongós idő rendkívül hangulatossá teszi a kirándulásokat. Hogy te se maradj le ezekről az élményekről, összegyűjtöttünk 4 kelléket, amit érdemes magaddal vinned, ha túrázni indulsz.

1. Sátor


Nem feltétlenül kötelező elem, hiszen a legtöbben csak félnapos túrákra indulnak, nekik pedig nincs szükségük sátorra. Azok számára viszont, akik elég bátrak és kitartóak, hogy a szabadban töltsenek legalább egy éjszakát, mindenképpen érdemes beszerezniük egy túrázásra alkalmas sátrat. Ezek ráadásul a későbbiekben akár a fesztiválszezonban is jó szolgálatot tehetnek. A választásban segít egy a témát bővebben kifejtő blogbejegyzésünk.

2. Hálózsák


Ennek a kelléknek kizárólag azok a túrázók veszik majd hasznát, akik az éjszakát is a szabad ég alatt töltik. A hálózsák egyben biztosítja a meleg takaró és a - kényelmesnek nem mondható, de a komfortérzetet lényegesen növelő - fekhely szerepét. Egy stabil sátor és egy meleg hálózsák a zord körülményeket is megszelídítik.

aktivsport_43_2.jpg

3. Hátizsák


Abban egyetérthetünk, hogy a hátizsák a túrázás nélkülözhetetlen eleme, legyen szó félnapos, egész napos vagy akár többnapos túráról. Érdemes olyat választanod, amibe minden holmid kényelmesen belefér. 

 Ez általában nem is az otthoni bepakolás alkalmával nagy kihívás, hiszen akkor valahogy mindig van elég hely. A kirándulás során azonban valamilyen csoda folytán mindig csökken a hátizsák tárolókapacitása - vagy a benne tárolt holmik térfogata nő. Olvasd el túrahátizsák vásárláshoz írt tanácsainkat!

4. Nyakpárna


Rendben, bevalljuk, nyakpárna nélkül is át lehet vészelni egy túrázást. Vele viszont lényegesen kényelmesebbé tehetjük a kirándulást. Ha elfáradsz, ülj le néhány percre, a nyakad pedig pihentesd meg egy aranyos macskás vagy békás nyakpárnán!

Természetesen a most felsorolt kellékeken túl is vannak olyan túra- és kempingfelszerelések, melyeket érdemes beszerezned, ha kirándulásra adnád a fejed.

A bejegyzés trackback címe:

https://aktivsport.blog.hu/api/trackback/id/tr1215026554

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Aktivsport

Rajongj bármilyen sportért, mi írunk róla és a felszerelés miatt sem kell aggódnod...mi megszerezzük Neked! Nézz körül webáruházunkban is, megéri!

HTML

süti beállítások módosítása