Mi a Black Friday és honnan ered?

Rohamléptekkel közeleg a Black Friday, és  ilyenkor a vásárlük általában izgatottan várják, vajon mennyivel olcsóbban juthatnak hozzá az általuk kinézett termékekhez.

De honnan ered valójában a Fekete Péntek, és hogyan segít téged a megfelelő sporteszközök beszerzésében?

A Black Friday eredete

Az első megnevezést a közhiedelemmel ellentétben nem az ünnepeket megelőző vásárlási hullámra használták, hanem az 1869. szeptember 24-én bekövetkező amerikai aranypiac összeomlására. Jay Gould és Jim Fist elkezdte felvásárolni az aranykészleteket annak érdekében, hogy az árakat az egekbe emeljék, és később hihetetlen profit mellett adják el. A tervük azonban kudarcot vallott, aminek következtében a tőzsde szabadesésbe kezdett.

Az 1960-as évekre a Black Friday már önálló fogalommá forrta ki magát, de a mögöttes jelentéstartalom sajnos még mindig negatív kicsengéssel bírt.

Ennek elfojtása illetve a kedvezőbb megítélés érdekében fogtak össze a kereskedők, hogy ez a nap inkább a karácsonyi bevásárlás kezdetéről és a várakozásról szóljon. A kezdeményezés nagyon jól sikerült, az 1980-as évekre már egész Amerikát lázba hozta a kifejezés, és folytatta begyűrűződését a többi kontinensre is.

A Black Friday az év legjelentősebb vásárlási eseményévé nőtte ki magát az évek során, így Magyarországon is. 

Hogyan segít neked a Black Friday a sportban?

A Black Friday alapvetően nem egy testmozgást népszerűsítő kezdeményezés, ezzel mindenki tisztában van.

Azonban Fekete Pénteken, 2013 óta már Magyarországon is hatalmas összegű kedvezményekkel vásárolhatod meg a szükséges termékeket.

Így ezen az egy napon az Aktivsport is jelentős akciókkal készül, de csak ezen az egy napon, hogy megvásárolhasd az által kinézett sporteszközt is. 

Black Friday az Aktivsport webáruházban

Igaz, hogy a hivatalos Black Friday november 27-én van, de, hogy ne hagyjuk a karácsonyi nagybevásárlást az utolsó pillanatokra, és mindenki időben megkapja az általa kiszemelt terméket, ezért cégünk egy héttel előbb, november 20-án tartja a Fekete Pénteket a webáruházában. 

Így biztosan mindenki hozzájuthat a kiválasztott termékhez, lefoglalhatja, sőt, így a Mikulásra rendelőknek is biztosan oda fog érni a kiválasztott termék.  

Érdemes lesz figyelni az akcióinkat, ugyanis egyes sportszereink és játékaink árából akár 50-70%-ot is engedünk majd.

osca_wilde_3.png

Milyen termékekre vonatkozik majd a Black Friday akció?

Nem szeretnénk, ha valaki csak azért nem tudná megvásárolni az általa kinézett terméket, mert Karácsony előtt már nem szeretne komolyabb költekezésekbe fogni.

Ezért igyekszünk a lehető legszínesebb palettát biztosítani azok számára, akik ki szeretnék használni a Black Friday nyújtotta szemtelenül alacsony árakat.

Előzetesen annyit árulhatunk el, hogy idén készülünk az eddigi legnagyobb kínálattal november 20-án.

Csatlakozz eseményünkhöz a facebookon: https://www.facebook.com/events ,ha pedig elsőként szeretnél értesülni az árkedvezményekről, iratkozz fel hírlevelünkre!

Hamarosan jövünk...

A bejegyzés trackback címe:

https://aktivsport.blog.hu/api/trackback/id/tr3916274900

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Aktivsport

Rajongj bármilyen sportért, mi írunk róla és a felszerelés miatt sem kell aggódnod...mi megszerezzük Neked! Nézz körül webáruházunkban is, megéri!

HTML

süti beállítások módosítása