Adventi naptár készítése: ötletek, útmutató és tippek ajándékokhoz

24 ajtócska, 24 ajándék. Kicsi ajándék, nagy öröm: apróságok az adventi naptárba gyerekeknek, párunknak vagy barátoknak. 

Milyen is lenne a karácsony előtti időszak adventi naptár nélkül? Ugye el se tudjuk képzelni. Gondolkoztál már azon, hogy saját készítésű adventi naptárat csinálj? Megmutatjuk, hogyan tudsz nagyobb felhajtás nélkül szuper készítésű adventi naptárt barkácsolni, és azt nem csupán csokival megtölteni.

Vidám barkácsolás, örömteli díszítés

Az adventi naptár a magyarok háztartások többségében megédesíti a karácsonyi várakozást. A 24 aprócska ajándék fokozza a várakozás örömét a szentestéig, nem csak a kicsiknek, a nagyoknak is örömet jelent a kis meglepetések felbontása. 

Szépen elkészítve karácsonyi dekorációs elemként is megállja a helyét. Ez különösen igaz, ha saját magunk készítjük el az adventi naptárat, így a benne lévő apróságokat nem csak családtagjaidra tudod szabni, hanem összehangolhatod az otthoni dekorációs elemekkel is.  

Adventi naptár ötletek

Első lépésben el kell döntenie, hogy melyik naptártípust választjuk. Ezután nézzünk szét otthon, mi az ami nekünk is megvan, zacskók, boríték, filctoll, hóspray, megmaradt csomaglópapír vagy bármi olyan dolog ami jól jöhet egy kis karácsonyi kalendáriumhoz, vagy annak a díszítéséhez. Csak a fantáziánk szab határt milyen is legyen az ünnepi kalendárium.

Nézzük az elsőt! Csak 24 db kisebb, vagy nagyobb boríték kell hozzá, attól függ milyet szeretnénk, egy kis fonal, szalag, vagy fa bot és csipesz. Számozzuk fel a kis borítékokat, töltsük fel apróságokkal, majd tűzzük fel szalagra csipesszel, vagy lógassuk le a botról. Ha van még időnk ki is dekorálhatjuk a kis borítékokat, vagy a csipeszeket egyaránt. 

uploads-20131204t2204z_b2677ca97cbc4743e2609293dd02e62a-img_3014edit_2.jpg

WC papír gurigából is tudunk készíteni, akár álló, akár fekvő kis díszes naptárat. Ezeket is úgy díszítjük, festjük, ahogy nekünk tetszik.

untitled.jpgDobozokból is készíthetünk kisebb, nagyobb adventi kalendáriumot. A dobozokat ráragaszthatjuk egy táblára, amit fel is akaszthatunk, vagy egymásra ragaszthatjuk őket. Ügyeljünk, hogy a fali változatnál ne legyen nagy súly a dobozokban.untitled_1.jpgA 24 kis apró ajándékhoz természetesen jöhetnek kis  nyalánkságok , játékok, dekorációs elemek. A lehetőségek palettája igen széles: a legjobb barátnőnek szánt kozmetikumoktól kezdve a kicsiknek apró gyerekjátékokon át, párja kedvenc kávéja, esetleg mindegyik napba egy kedves üzenet.

Reméljük tudtunk ötleteket adni az adventi naptárhoz. Nézz körül webáruházunkban, ahol apró ajándékokat is beszerezhetsz egy-egy kalendáriumi naphoz.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://aktivsport.blog.hu/api/trackback/id/tr4616274940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Aktivsport

Rajongj bármilyen sportért, mi írunk róla és a felszerelés miatt sem kell aggódnod...mi megszerezzük Neked! Nézz körül webáruházunkban is, megéri!

HTML

süti beállítások módosítása