Aktívan a vízparton is, a legjobb strandsportok

Strandra a legtöbben napozni, fürdeni megyünk, de azért sokunknak belefér a strandon való sportolás és játék is. Több aktív kikapcsolódás is lehet a strandon, nem kell passzívan a fűben feküdtünk, nocsak persze, ha nem erre vágyunk :)

Úszás

A strandsportokat tekintve természetesen első körben a különböző úszást kell megemlíteni. Úszhatunk gyorsban, mellen, háton vagy pillangóban, a karcsapások mindig erőt adnak és felüdítenek, és ami még jó, akár magányosan is űzhetjük.

Strandröplabda

Szintén egy kedvelt sport, elég sok strand találkozhatunk már vele akár belföldön, akár külföldön is. Ha szeretjük ezt a sportot érdemes egy jó strandröplabdát beszereznünk és magunkkal vinni a homokba. Szuper kikapcsolódás és játék egyszerre, ami akkor a legjobb ha minél többen játszunk. Nem kell tudnunk a szabályokat sem, és profin játszani mégis kellemesen szórakozhatunk.

viragok_minden_alkalomra_latogass_el_uzletunke_meg_ma_28_1.png

Strandfoci

Hazánkban nem annyira ismert és elterjedt, de a foci szerelmesei a strandon is játszhatják. Lehet gumilabdával, vagy bármilyen más labdával is játszani, de vannak vehetünk strandfoci labdát is, ha komolyabban gondoljuk a játékot. 

SUP

Kicsit drágább de nagyon népszerű idén is ez sport. Nem véletlenül, hiszen könnyedén lehet vele megtenni hosszabb vízitúrákat is, miközben gyönyörködhetsz a tájban és bármikor fürdőzhetsz is. Felfújhatós, ezért kis helyen elfér és bárhová magaddal viheted.

Kajak, csónak

Ezek közül is már vásárolhatsz kedvező áron hobby használatra, és utazhattok a vízen, vagy evezhettek ahol csak szeretnétek. A csónakok kényelmesebb, mint egy sup, de ugyanúgy felfújható és könnyen magaddal tudod vinni. 

Frizbi, tollas, catch ball, strandtenisz, petang stb.

Hajlamosak vagyunk elfelejteni gyermekkorunk kedvenc sportjait, pedig egy tollaslabda meccsnél vagy pingpong partinál nincs izgalmasabb. A labdajátékok kínálta lehetőségek lényegében végtelenek, de egy jó frizbizés is megdolgoztatja az izmainkat, és az ellenfelünket is. 

Kártyajátékok, társasok

Ezekkel is izgalmasabbá és szórakoztatóbbá tehetjük a strandolás élményét, és még egy kicsit talán a gyereket is le tudjuk foglalni. Egy pakli kártya, pl egy uno bármely táskában elfér, és remek szórakozás lehet. Vigyünk bármilyen társast vagy játékot a partra, nem fogjuk megbánni. 

Írjátok meg kommentben Ti milyen sportokat szoktatok a strandon űzni? Adjatok egymásnak tippeket :)

Ha pedig bármilyen sportszer, vagy játék kell a strandra bátran keresd fel webáruházunkat: www.aktivsport.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://aktivsport.blog.hu/api/trackback/id/tr1516633690

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Aktivsport

Rajongj bármilyen sportért, mi írunk róla és a felszerelés miatt sem kell aggódnod...mi megszerezzük Neked! Nézz körül webáruházunkban is, megéri!

HTML

süti beállítások módosítása