Hulahopp-karikával a búbánat ellen

Rád jár a rúd a mindennapjaid során? Szívesen felvidítanád magad, de maximum az evés jut eszedbe, mint opció, és nem lehet rávenni semmilyen sportra? Adj egy esélyt a hulahopp karikának, és meglátod, hamar felderül életed ege.

Mint az tudvalevő, bármilyen mozgás képes endorfint termelni, így a hulahopp karikázás is. Ha próbáltad már lánykorodban, akkor azért, ha nem, akkor pedig azért kezdd el a vele való edzést!

Már pár perces derék körüli körözés is energikusabbá tesz. Ha unatkozol közben, tekerd fel a kedvenc zenéid hangerejét, vagy nézz meg egy izgalmas sorozatot. Vigyázz, könnyen lehet, hogy magával ránt majd a hulahoppozás semmihez sem hasonlítható hangulata.

Lehetetlen közben nem mosolyogni!

aktivsport_24_2_1_1.jpg

Tekerd a bokád, a térded, a combod, a csípőd, a derekad, és a nyakad köré. Élvezd a változatosságot, és azt, hogy akár sétálhatsz is közben. A gyakorlatokat a karoddal is elvégezheted.

A hulahopp karika az egyensúlyérzék és a koordináció fejlesztése mellett a vérkeringést is javítja, valamint erősíti a has-, és a hátizmokat. A hab azon a bizonyos tortán pedig az, hogyha kitartó vagy, a zsírégető hatása is megmutatkozik. Trükkösen égetheted vele a zsírt, harminc perc alatt nagyjából 300 kalóriának inthetsz búcsút, de ha nagyon energiatakarékosan edzel, 200-at mindenképp. A körkörös mozgással az egész tested megerősítheted.

Tippek kezdőknek:

 ha az egyik lábad a másik elé teszed, sokkal könnyebb lesz végrehajtani a
körzéseket
 vedd természetesnek, hogy ügyetlenkedsz, rendszeres gyakorlással bele fogsz
jönni
 a Youtube-on rengeteg hulahopp edzésvideót láthatsz, és ha van kedved, egy
csoportba is jelentkezhetsz, ahol társaságban élvezheted a hulahoppozás áldásait
 minél nehezebb a karika, annál inkább formál, de kezdőként a műanyag karikákat
javasoljuk

Már létezik masszázs hulahopp karika is. Ez a karika még inkább megelőzi az ízületek letapadását. Rosszkedved van? Úgy érzed, semmi sem jön össze? Vezesd le otthon a felesleges stresszt egy kiadós hulahopp karikázással , és máris színesebben fogod látni a világot.

Ezen kívül léteznek már, és nagyon feldobják a dekorációs szalagok a karikádat! Nézd meg nálunk ilyen is van: https://www.aktivsport.hu/dekorációs-szalag-tornakarikára

A bejegyzés trackback címe:

https://aktivsport.blog.hu/api/trackback/id/tr3616671176

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Aktivsport

Rajongj bármilyen sportért, mi írunk róla és a felszerelés miatt sem kell aggódnod...mi megszerezzük Neked! Nézz körül webáruházunkban is, megéri!

HTML

süti beállítások módosítása