Rohamléptekkel közeleg a Black Friday

A Fekete Pénteken, vagy ahogy jobban ismerjük a Black Friday-en, a vásárlók olcsóbban juthatnak hozzá az általuk kinézett termékekhez.

De honnan is ered valójában a Fekete Péntek, és hogyan segít téged a sporteszközeid beszerzésében?

A cikkben ezekre a kérdésekre találsz választ.

A Black Friday eredete

A Black Friday a hálaadást követő pénteket jelöli az USA-ban.

Néhány évtizede ez nap a karácsonyi bevásárlási szezon kezdetének szimbóluma.

A kifejezés több eseményt is jelölt már a történelemben, a legismertebb ezek közül az 1869-es pénzügyi válság, a New York-i tőzsde összeomlása.

Ezt követően 1961-ben a hálaadást követő forgalmas utak és tömött járdák jellemzésére használták a kifejezést.

Majd 1966-ban új jelentést adtak a Black Friday-nek, ekkor ugyanis már a karácsonyi bevásárlás kezdetét tulajdonították a kifejezés jelentésének.

Hogyan segít neked a Black Friday a sportban?

A válasz nagyon egyszerű.

A Black Friday alapvetően nem egy testmozgást népszerűsítő kezdeményezés, ezzel mindenki tisztában van. Azonban a Fekete Pénteken, 2013 óta már Magyarországon is hatalmas összegű kedvezményekkel vásárolhatod meg a szükséges termékeket.

Ezen az egy napon az Aktivsport is jelentős akciókkal készül, ugyanis több száz termék árát csökkentjük le, hogy a karácsonyi bevásárlást, valamint a sporteszközeid beszerzését megkönnyítsük. Reméljük, hogy sok fa alá kerül idén a sporteszköz, hogy minél többen mozogjunk és egészségesebben éljünk. 

És ahogy az elmúlt években is láthattátok, nálunk nincsenek átverések. Azok az árak tényleg csak azon az egy napon vásárolhatóak meg ennyit, és nem tartunk minden pénteken black fridayt :)

Mikor lesz Black Friday az Aktivsport webáruházban?

Nálunk is novemberben, pontosan november 19-én lesz esedékes a Black Friday.

Érdemes lesz figyelni az akcióinkat, ugyanis egyes sportszereink árából jelentős kedvezményeket adunk, de lesznek olyan termékek is, amik csak most akciósak az egész év folyamán először. 

viragok_minden_alkalomra_latogass_el_uzletunke_meg_ma_37_1.png

Milyen termékekre vonatkozik majd az akció?

Igyekszünk a lehető legszínesebb palettát biztosítani azok számára, akik ki szeretnék használni a Black Friday nyújtotta szemtelenül alacsony árakat.

Előzetesen annyit árulhatunk el, hogy az alábbi sportokkal kapcsolatos termékek közül biztosan akciós lesz néhány darab, november 19-én, pénteken:

  1. Labda játékok (Labdarúgás - Asztalitenisz - Tenisz - Tollas)
  2. Fitnesz termékek
  3. Kerekeken és Penge élen (Aszfalton és Jégen pl. Görkori - Gördeszka-Jégkori)
  4. Torna eszközök
  5. Küzdősport
  6. Játékok

További információkat a weboldalunkon találsz -> www.aktivsport.hu, ha pedig elsőként szeretnél értesülni az árkedvezményekről, iratkozz fel hírlevelünkre!, vagy kövesd facebook oldalunkat -> https://www.facebook.com/aktivsport.sportboltwebaruhaz

A bejegyzés trackback címe:

https://aktivsport.blog.hu/api/trackback/id/tr5216732242

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Aktivsport

Rajongj bármilyen sportért, mi írunk róla és a felszerelés miatt sem kell aggódnod...mi megszerezzük Neked! Nézz körül webáruházunkban is, megéri!

HTML

süti beállítások módosítása