Kültéri feltöltődés? Itt a legjobb tippek Neked!

Szuper hangulatot teremthetsz az erkélyen vagy a kertben pár trükkel. Berendezhetjük komfortos pihenőhelynek, de kertészkedésre, illetve étkezésre, sportra is használhatjuk. Kültéren a legjobb feltöltődni, magunkba szívni a nap sugarait, pihenni, olvasgatni, játszani. Ezekre egy jól berendezett kert/erkély elengedhetetlen. Most ajánljunk pár tippet, amivel még jobban feldobhatod az erkélyt, vagy a kertet. 

Naplemente hangulatfélnyekkel

Nem kell ennél több az otthoni feltöltődéshez mind egy jó kis kültéri led égősor. Nem csak karácsonyra tudjuk használni, ha kültéri változatokat vesszük, hanem szuper kiegészítője lehet a kertünkben vagy erkélyünknek. Vezeték és vezeték nélküli változgatok is vannak, az izzósor a sötétedés után is garantálja a romantikus atmoszférát. Színes, meleg vagy hideg fény, kombináció. Ez mindenképp legyen ott!

erkely_cim.jpg

Függőfotel, függőágy

Milyen kellemesen is hangzik elterülni egy kültéri függőfotelben? A függőágy előnye, hogy beltéren és a szabadban ugyanúgy használható, könnyedén rögzíthető falhoz, fához vagy oszlophoz egyaránt. A függőfotelek már viszonylag nagyobb helyigénnyel rendelkeznek, amennyiben nincs olyan amihez rögzíteni tudnád, akkor pedig be tudod szerezni a hozzá való tartót, mely biztos helyet ad. Ez lehet állított verzió, függőleges, Te válogathatod ki a helyigényeidnek legmegfelelőbb függőszéket. Szuper megoldás ha nem akarsz a hagyományos kerti bútor szettet kirakni. 

stock-photo-man-in-hat-in-a2.jpg

Kültéri sportok

Kint is tudunk rengetek minden sportolni, főleg ha egy nagyobb kertünk van. De mik is ezek? Zumba, jóga, pilates, torna, ugrálókötelezés, tollas stb. Vidd ki a laptopot és indítsd el egy szuper tornát, vagy hívd meg a barátaidat és csináljátok együtt! Szerezd be a hozzá tartozó szőnyeget, súlyzót, gyertyát vagy bármi ami Neked kell, és hajrá! Ha pedig van egy kerti medencéd is, akkor utána le is tudod hűsíteni magad.

stock-photo-pretty-sportive-fitness-coach-woman2.jpg

Növény, virág, dekoráció minden mennyiségben

A különböző színű és formájú kaspókkal nem nyúlhatunk mellé. Persze ahhoz, hogy a növények is jól érezzék magukat az erkélyen, vagy a kertben, nem árt szakember, vagy olyan segítségét kérni aki ért a kertészkedéshez. Akik kedvelik az egészen kreatív megoldásokat, bevethetik a most különösen divatos raklapos dekorációt és készíthetik abból a virágtartót. Sőt, jöhetnek a palánták is, paradicsom, paprika, valamint a fűszernövények is. Ezenkívül a kültéri dekorációról se feledkezzünk meg! Itt egy kis inspiráció: 

gettyimages-167448138_1_2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://aktivsport.blog.hu/api/trackback/id/tr8817905967

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Aktivsport

Rajongj bármilyen sportért, mi írunk róla és a felszerelés miatt sem kell aggódnod...mi megszerezzük Neked! Nézz körül webáruházunkban is, megéri!

HTML

süti beállítások módosítása