Honnan ered a Black Friday, és mi köze a sporthoz?

Idén novemberben is közeleg a Black Friday, a vásárlók ilyenkor általában izgatottan várják, vajon mennyivel olcsóbban juthatnak hozzá az általuk kinézett termékekhez.

De honnan ered valójában a Fekete Péntek, és hogyan segít téged a megfelelő sportszerek, játékok vagy otthoni termékek beszerzésében?

Erről írtunk most!

stock-photo-black-friday-sale-black-friday.jpg

A Black Friday eredete

A Black Friday a hálaadást követő pénteket jelöli az USA-ban.

Néhány évtizede ez nap a karácsonyi bevásárlási szezon kezdetének szimbóluma.

A kifejezés több eseményt is jelölt már a történelemben, a legismertebb ezek közül az 1869-es pénzügyi válság, a New York-i tőzsde összeomlása.

Ezt követően 1961-ben a hálaadást követő forgalmas utak és tömött járdák jellemzésére használták a kifejezést.

Majd 1966-ban új jelentést adtak a Black Friday-nek, ekkor ugyanis már a karácsonyi bevásárlás kezdetét tulajdonították a kifejezés jelentésének.

Hogyan segít neked a Black Friday a sportban?

A válasz egyszerű.

A Black Friday alapvetően nem egy testmozgást népszerűsítő kezdeményezés, ezzel mindenki tisztában is van.

Viszont a Fekete Pénteken, 2013 óta már Magyarországon is  kedvezményekkel vásárolhatod meg a szükséges termékeket ezen a napon!

Ebben a novemberben az Aktivsport is jelentős akciókkal készül, ugyanis közel termék árát csökkentjük le, hogy a karácsonyi bevásárlást megelőzően se okozzon bűntudatot egy kis költekezés.

Mikor lesz Black Friday az Aktivsporton?

November 18-án lesz esedékes a Black Friday.

Érdemes lesz figyelni az akcióinkat, ugyanis egyes sportszereink, fitnesz eszközeink, játékaink árából 50%-ot biztosan engedünk majd.

Milyen termékekre vonatkozik majd a Black Friday akció?

Érdemes lesz most megvásárolni az általad kinézett terméket, mert, ha még lesz is akciónk, soha nem ugyanazon termékek kerülnek bele!

Igyekszünk a lehető legszínesebb palettát biztosítani azok számára, akik ki szeretnének élni a Black Friday nyújtotta szemtelenül alacsony árakat.

Előzetesen annyit árulhatunk el, hogy az alábbi sportokkal kapcsolatos termékek biztosan lesznek az akcióban:

  1. Futball, röpi labda
  2. Pingpongasztal
  3. Görkori, jégkori
  4. Torna eszköz
  5. Küzdősport
  6. Játék

További információkkal hamarosan jövünk, ha pedig elsőként szeretnél értesülni az árkedvezményekről, iratkozz fel hírlevelünkre -> https://www.aktivsport.hu/ vagy kövess minket a facebookon, ahol sok más információval, érdekességgel és nyereményjátékkal várunk -> https://www.facebook.com/aktivsport.sportboltwebaruhaz

A bejegyzés trackback címe:

https://aktivsport.blog.hu/api/trackback/id/tr8217970006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Aktivsport

Rajongj bármilyen sportért, mi írunk róla és a felszerelés miatt sem kell aggódnod...mi megszerezzük Neked! Nézz körül webáruházunkban is, megéri!

HTML

süti beállítások módosítása