Fújjatok a nyaralásra, (3 felfújható eszköz, amitől jobb lesz a nyarad)

A nyaralások már valakinél el is kezdődtek, de az emberek többsége még keresi a megfelelő utazást, szállást, vagy a nyaralás kiegészítőit. A kempingezéstől, az evezésen át, egészen a strandolásig elképesztő mennyiségű opciód van a kikapcsolódásra nyáron. Mindössze néhány kiegészítőre van szükséged, hogy a kikapcsolódás valóban szórakoztató és ne nyűgös legyen.

1. Felfújható párnák és matracok


Ha imádod a természetet, és számodra kikapcsolódást jelent, hogy minél több időt tölts a szabadban, feltehetőleg mindent megadnál egy kiadós, élménydús túráért a hegyekben. Ez viszonylag egyszerűen kivitelezhető, csupán egy sátorra, és egy hálózsákra van szükséged.

A kényelmi faktort pedig egy felfújható párna és egy felfújható matrac beszerzésével maximalizálhatod. Hidd el, nagyon sokat jelent majd, amikor másnap nem fájó háttal és beállt nyakkal ébredsz, köszönhetően a kényelmes matracoknak és párnáknak.

Van már kifejezetten kempingezéshez ajánlott felfújható szék is, amelyet matraccá is alakíthatsz. 

11507751_l.jpg

2. Kajakra fel kéne fújnod egy csónakot


Korábban már írtunk egy cikket az evezés pozitív élettani hatásairól. Nyáron természetesen a szabadban való evezést ajánljuk, egy saját csónak azonban túl sokba kerülne. Vagy mégsem?

Az elmúlt években egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a felfújható kajakok. Ezek ugyanis nemcsak olcsóbbak, mint a fémből készült társaik, hanem praktikusabban és kényelmesebben is tárolhatók, így a téli időszakban nem foglal helyet a garázsban, és a nyaralás alkalmával sem lesz problémás az utaztatása.

Persze azért ennek is vannak hátrányai, például a nagyon sekély vizekre nem ajánlott de ez csak egy negatívum a sok pozitívuma mellett, amelyek remek szórakozást jelentenek az egész család számára!

Ha érdekel itt egy szuper videót is találsz hozzá, hogy használják az Intex egyik kajakját: https://youtu.be/ysxFOZH6_Hw

3. Légy a hullámok királya


Vagy királynője. Oké, ez némileg túlzás, egy felfújható szörfdeszka ugyanis nem éppen arra lett tervezve, hogy az ausztrál hullámokat meglovagolhasd vele. Önmagában azonban egy rendkívül ötletes, praktikus és kényelmes vízi játékszer, amellyel nemcsak Te, de a teljes család is remekül szórakozhat majd.

Ez az eszköz gyakorlatilag a gumimatracok és a szörfdeszkák funkcióit látják el, ráadásul egyszerre. A felfújható kajakokhoz hasonlóan a deszkáknál is hatalmas előny, hogy a tárolásuk és szállításuk pofonegyszerű, könnyedén felfújhatod vagy leeresztheted ahol csak akarod. 

A bejegyzés trackback címe:

https://aktivsport.blog.hu/api/trackback/id/tr9314064417

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Aktivsport

Rajongj bármilyen sportért, mi írunk róla és a felszerelés miatt sem kell aggódnod...mi megszerezzük Neked! Nézz körül webáruházunkban is, megéri!

HTML

süti beállítások módosítása