Mit és tudunk otthon csinálni, edzeni?

A legtöbben most otthon dolgozunk, élünk, nem nagyon hagyjuk el a lakást, csak ha nagyon szükséges. Viszont ilyenkor is fontos, hogy ne hanyagoljuk el az edzést, sportolást, hisz a testi-lelki egészségben is sokat segít nekünk a rendszeres testmozgás.

Hogy mit is csinálhatunk ilyenkor?

Ha otthonról dolgozol, most felszabadul egy kis időd, amelyet eddig az utazásra, munkába járásra fordítottál. Ezt az időt fordíthatod reggeli futásra, vagy délután egy kis kocogásra, mikor már befejezted otthon a munkát. Friss levegő, napsütés, mozgás, jól hangzik nem? Ha nem szeretsz futni mehetsz egyet sétálni, kirándulni is. Keress olyan helyeket amelyek nem zsúfoltak. A friss levegő, és a napsütés, amely szuper D vitamin forrás is, egy kis kikapcsolódás igazán jót fog tenni a home office után. 

shutterstock_608739416-1024x6822.jpg

Edzés. Nem szabad ilyenkor sem elhanyagolni az edzést, főleg aki rendszeresen mozgott. Emiatt ne hagyd abba! Aki sportol, az tudja hogy kitartást, erőt és motivációt is tud szerezni egy kis mozgással. Szuper letölthető anyagok, videók vannak a neten. Sőt! Akár most bele is kezdhetsz, hisz időd van rá, ez most nem lehet kifogás. Szerezz be egy szőnyeget, súlyzót, lábsúlyt vagy egy mini band-et és rengeted gyakorlatot tudsz máris velük csinálni. Figyelj a bemelegítésre és a nyújtásra is, hisz ez otthon se maradhat el!

+1 tipp Könyvek, filmek, amelyek kikapcsolnak, feltöltenek. Ugye milyen jó lenne végignézni a sorozatodat? Amire eddig nem volt időd, most otthon megcsinálhatod! Olvass egy jó könyvet, vagy nézz meg egy rég halogatott filmet. 

Ne hanyagoljuk a testi-lelki feltöltődést, amelyhez az edzés is hozzátartozik. Ezt tudjuk javasolni. Ha pedig bármilyen eszközre szükséged van, rendelj online, otthonról webáruházunkból.

A bejegyzés trackback címe:

https://aktivsport.blog.hu/api/trackback/id/tr4515530288

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Aktivsport

Rajongj bármilyen sportért, mi írunk róla és a felszerelés miatt sem kell aggódnod...mi megszerezzük Neked! Nézz körül webáruházunkban is, megéri!

HTML

süti beállítások módosítása