Stresszűző karácsonyi ajándék

A karácsonyi készülődés mindig hatalmas izgalmakkal, és persze kimerítően sok gondolkodással telik. Hiszen megtalálni a legtökéletesebb ajándékokat közel sem egyszerű feladat. Jellemzően hasznos, ugyanakkor jópofa ajándékokat szeretnénk beszerezni. Mivel a stressz a mai világban népbetegség, jó ötlet lehet stresszmentes perceket ajándékoznod. Hogyan? Mutatjuk.

A stressz mint betegség?

Sokan kételkednek abban, hogy a stressz valóban betegség. Ha el is fogadják mint betegséget, a legtöbben azt gondolják, hogy kizárólag a felelősségteljes pozícióban dolgozók lehetnek stresszesek. Pedig ez téves elgondolás.

A stressz nem kíméli a fiatalokat és a már nyugdíjazott időseket sem. Eleinte még tünetmentes a betegség, később azonban súlyos következményekkel járhat. A stressz leküzdhető, ha egyensúlyba állítjuk a pihenést és a terhelést, ez azonban nem egyszerű feladat. A tartós stressz végül magas vérnyomást, illetve szív- és érrendszeri megbetegedéseket okozhat.

aktivsport_50_1_1.jpg

De hogyan ajándékozhatunk stresszmentességet?

Komplett életmódváltást nem ajándékozhatunk, ez nyilvánvaló. Segíthetünk azonban az erre irányuló első lépések megtételében. A napi stressz bizonyítottan krónikus izomfeszültséget eredményez. Az így kialakuló izomfeszültséget nevezzük stresszcsomóknak. Ezek jellemzően a nyaki-válli szakaszon jelennek meg. A problémás területekre kifejtett masszírozás nyugtatja az idegrendszert, ezáltal pihentetik és regenerálják a szervezetet. 

Sokan azonban nem szeretik, ha masszírozzák őket, éppen ezért hatalmas baklövés lenne nekik masszírozásra jogosító kupont ajándékozni. Ráadásul egyetlen masszírozás még nem oldja meg a problémát.

A különféle masszázshengerek és masszázsgömbök viszont azok számára is ideális ajándékok lehetnek, akik nem szeretik, ha masszírozzák őket, vagy szeretik, csak éppen egyetlen masszázs nem jelent megoldást a problémájukra. Ezen eszközök segítségével bárhol és bármikor elvégezhető a napi masszázs, többletköltség és várakozás nélkül.

Reméljük, tudtunk segíteni az ajándékválasztásban. Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is!

A bejegyzés trackback címe:

https://aktivsport.blog.hu/api/trackback/id/tr4016324536

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Aktivsport

Rajongj bármilyen sportért, mi írunk róla és a felszerelés miatt sem kell aggódnod...mi megszerezzük Neked! Nézz körül webáruházunkban is, megéri!

HTML

süti beállítások módosítása