Otthon edzés csúszókoronggal

Hatékonyságot növelni számtalan módon lehet. Testre szabott gyakorlatokkal, nagyobb súlyokkal, vagy egy jó kis eszközökkel. Ezt szó szerint értjük, mivel ez egy kis eszköz, amely bárhol elfér a lakásban.

Most bemutatjuk ezt a praktikus kis csúszó korongot, amellyel otthon is szuper könnyen tudsz edzeni. 

Mi az a csúszókorong?

A csúszókorong a talajon végzett gyakorlatok nehézségének növelésének eszköze. A tested szinte összes izmát erősítheted vele.

A csúszókoronggal nehezítheted az edzéseid, fejlesztheted az erőd, a stabilitásod, az állóképességed, a koordinációd és a rugalmasságod.

Maga az eszköz egy csúszó felülettel ellátott lap, mely segítségével keményen megdolgoztathatjuk testünket. Enyhe instabilitást, állandó izomfeszüléssel járó gyakorlat kivitelezést tudhatunk magunkénak ha beillesztjük edzésrutinunkba, legyen szó felsőtest, láb vagy hasizom edzésről.

Milyen gyakorlatokat tudunk végezni vele?

A tudásszintnek és a hajlékonyságnak megfelelően kell kiválasztani a gyakorlatokat a csúszókoronggal. Nem kell teljesen végigvinni a gyakorlatokat: a cél, hogy megfelelő pozícióban, a hát kímélésével végezzük azokat. Fontos, mint minden más gyakorlatnál, hogy figyeljünk a tartásunkra és a gyakorlatok helyes kivitelezésre. Elsőre 

Használhatjátok szőnyegen, vagy a padlón is, ahogy látjátok. 

Ha megtetszett a csúszókorong itt meg tudod vásárolni: https://www.aktivsport.hu/csuszokorong-aktivsport

Itt pedig egy kis videó, amelyen gyakorlatokat láttok:

A bejegyzés trackback címe:

https://aktivsport.blog.hu/api/trackback/id/tr9916398560

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Aktivsport

Rajongj bármilyen sportért, mi írunk róla és a felszerelés miatt sem kell aggódnod...mi megszerezzük Neked! Nézz körül webáruházunkban is, megéri!

HTML

süti beállítások módosítása