Újra itt a jó idő, ezért mutatunk 3 sportot, amit a szabadban is űzhetsz

Pontosan tudjuk, hogy unalomig ismételt kifogásként a legtöbben a hideget hozzák fel a téli mozgással szemben. A jó idő és a napsütés beköszöntével azonban megfogyatkoznak a kifogások, és egyre többen döntenek az életmódváltás és a rendszeres testmozgás mellett. Cikkünkben a 3 legnépszerűbb szabadtéri sportról lesz szó.

1. Túrázás

A túrázás nem a legnépszerűbb sport, és nem is lehet extrém gyorsan látványos eredményeket elérni vele. Azért került mégis listánk élére, mert az első napsütéses napok ösztönszerű vágyat ébresztenek bennünk, hogy hegyet másszunk és gyönyörű patakok mentén sétáljunk. Ez pedig tökéletes indítás a tél lezárását követően, hiszen úgy végezhetünk testmozgást, hogy közben nem erőltetjük túl magunkat. 

Külön jó pont, hogy túrázni a kutyádat is nyugodtan magaddal viheted, ő is garantáltan élvezni fogja a testmozgást. Mielőtt azonban túrázni indulnál, érdemes beszerezni néhány speciális túrafelszerelést, amelyek növelik a komfortérzeted és biztonságosabbá teszik a túrázást.

aktivsport_07-2.jpg

2. Futás

Tudjuk, unalmas, de egyszerűen kihagyhatatlan a listáról. A futás a lehető legegyszerűbb és legkevésbé eszköz- és felszerelésigényes sporttevékenység. Persze, számos hasznos kiegészítőt szerezhetsz be futáshoz, amelyekkel egyfelől saját kényelmedről, másfelől az izmaid, ízületeid és csontjaid biztonságáról is gondoskodhatsz, azonban lényegében csak egyetlen nélkülözhetetlen felszerelés létfontosságú, ez pedig a cipő.

3. Street workout

Különösen Budapesten, de a vidéki kisvárosokban is sok kültéri fitneszpark és tornapálya található. Ezek gyakorlatilag olyanok, mint a felnőtt játszóterek. Ingyenesen használható, testedzés céljából létrehozott, szabadtéri területek. A jó idő beköszöntével a street workout sokkal jobb opciónak bizonyulhat, mint az edzőterem falai között izzadni. Irány a szabad levegő és élvezd az edzést!


Ha bármilyen sportkiegészítőre lenne szükséged, az AktívSport webshopjában garantáltan megtalálod, ha pedig további érdekességeket szeretnél olvasni, hetente frissülő blogunkon megteheted.

A bejegyzés trackback címe:

https://aktivsport.blog.hu/api/trackback/id/tr9416671076

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Aktivsport

Rajongj bármilyen sportért, mi írunk róla és a felszerelés miatt sem kell aggódnod...mi megszerezzük Neked! Nézz körül webáruházunkban is, megéri!

HTML

süti beállítások módosítása