Spórolhatsz a sporteszközökön egészségpénztári tagként

Ha rendszeresen mozogsz, akkor észrevetted, hogy ez bizony költségekkel is jár. Az elhasználódott sporteszközöket időről időre pótolni kell, és olykor szívesen kipróbálnál új termékeket is. Kevesen tudják, hogy vannak olyan eszközök amelyek elszámolhatóak akár egészségpénztári kártyára is. 

Hogyan tudsz spórolni, ha van vagy belépsz?

Amikor belépsz egy egészségpénztárba (EP), tulajdonképpen nyitsz náluk egy számlát. Az egészségszámláról fedezheted az egészséggel kapcsolatos ráfordításokat, és még számos más kiadást is. A spórolási trükk pedig az, hogy a hazai jogszabályok lehetővé teszik az egészségszámlára befizetett összeg 20%-ának visszaigénylését a személyi jövedelemadóból.

Ezen kívül pedig tagként elszámolható gyógytorna vagy rehabilitációs eszközökrere, de akár sporteszközt is vásárolhatsz egészségpénztári tagként.

gyogytorna2_1.jpg

Milyen sporteszközöket vásárolhatsz egészségpénztári tagként?

Számos termék érhető el ebben a kategóriában, néhány példa erre:

  • gimnasztikai labdák
  • terápiás hengerek
  • masszázslabdák, -hengerek, -görgők
  • hasizomerősítő övek
  • okos órák vagy aktivitásmérők

A felsorolt sporteszközök mellett számos egyéb, az egészséggel kapcsolatos terméket és szolgáltatást vásárolhatsz meg pénztártagként.

Vásárlás előtt viszont mindenképpen ellenőrizd az egészségpénztáraknál vagy a szolgáltatóknál, hogy pontosan mit is fizethetsz egészségszámládról, hiszen a sporteszközöknek és az egyéb tételeknek is egy meghatározott köre vásárolható meg az egészségpénztárra.

Ezután nincs más dolgod, mint az számlázási adatoknál megadni az egészségpénztár nevét, a tagkódot és a címét, majd ezt a számlát benyújtod nálunk az egészségpénztári szolgáltatódhoz. 

Nálunk találsz rengetek gyógytorna és rehabilitációs eszközt is, ahol máshol nem: https://www.aktivsport.hu/gyogytorna-rehabilitacios-eszkozok-sportszer-t192020

A bejegyzés trackback címe:

https://aktivsport.blog.hu/api/trackback/id/tr2116811194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Aktivsport

Rajongj bármilyen sportért, mi írunk róla és a felszerelés miatt sem kell aggódnod...mi megszerezzük Neked! Nézz körül webáruházunkban is, megéri!

HTML

süti beállítások módosítása