SUP-ra fel! Éljen a nyár, éljen SUP!

A SUP az elmúlt évekbe tört be hazánkba, és népszerűsége töretlen. Mi most a felfújható deszkákról fogunk pár szót ejteni, melyiket válaszd, milyen is az a felfújható deszka? Ha ezek a kérdések felmerültek benned is, olvass tovább!

Felfújható SUP deszkák

A manapság népszerű felfújható SUP deszkák PVC-ből készülnek és a legtöbb ragasztásos, drop stitch technológiával kerül összeillesztésre. Ez azt jelenti, hogy a deszka alja és teteje több ezer szállal kapcsolódik egymáshoz, ez garantálja azt, hogy akár 1 BAR nyomásra fújva sem lesz hordó a deszkából. Lássuk be, úgy tényleg kihívás lenne megmaradni rajta!

Mi szól a felfújható SUP deszkák mellett?

Erre röviden és tömören tudunk válaszolni: könnyű tárolás, kedvezőbb ár, hobby használatra tökéletes. 
stock-photo-young-woman-using-paddle-board.jpg

SUP vásárlása előtt érdemes átgondolnod:

  • Mire szeretném használni? Néha evezek. Gyakran evezek. Profi vagyok.
  • Melyik bír el engem? 100-120-150 kg-ig legyen terhelhető a SUP csomaggal, kutyával együtt.
  • Melyik méret lenne ideális? 2-3-4 méter lenne az ideális számodra?
  • Melyik dizájn tetszik? Csajos? Pasis? Uniszex? Művészi? Elegáns?
  • Milyen minőséget szeretnék? Legyen jobb és tartósabb vagy olcsó, de jó?
  • Mennyit szánok rá? 100-200-300.000 Ft lehet az ára maximum

Ha ezek megvannak weboldalunkon mindegyik deszkához elegendő leírást találsz, hogy kiválaszd a Neked legmegfelelőbbet! Hány kilóig használható, hova tudod használni, hány személynek megfelelő, profi vagy kezdőnek ajánlott stb.

SUP deszka kínálatunkat itt találod: https://www.aktivsport.hu/sup-deszkak-vizisport-es-strandcikkek-sportszer-t372823

+1 fontos tipp mire figyelj a használatnál

A felfújható SUP deszkák esetén használat előtt-után, amikor a deszka nem vízen van, nem szabad a napon hagyni, csak és kizárólag árnyékban szabad tárolni! A napon megnövekszik a nyomás a deszkában, alulról sem kap hűtést a víz által, így felfújt állapotban túlnyomás keletkezik és deformálódhat a deszka. Erre figyelj, mert ha ilyen garanciális problémád lesz, emiatt nem fogják a deszkádat cserélni. Ha ezt az egyszerű trükköket betartod akkor hosszú ideig szuper kikapcsolódást fog nyújtani Neked!

A bejegyzés trackback címe:

https://aktivsport.blog.hu/api/trackback/id/tr7118112850

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Aktivsport

Rajongj bármilyen sportért, mi írunk róla és a felszerelés miatt sem kell aggódnod...mi megszerezzük Neked! Nézz körül webáruházunkban is, megéri!

HTML

süti beállítások módosítása